Addicted2Caffeine
Kávézó
Budapest

Leírás

Újhullámos kávézó, reggeliző és borbár, prémium minőségű kávéval, kézműves sütikkel

MI A TÖKÉLETES KÁVÉBAN HISZÜNK

Egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol a nap bármely szakában egy kis nyugalomra lelsz, miközben a legjobb minőségű kávébabokból odaadó gondoskodással elkészített kávédat elfogyaszthatod.

Válassz mellé a minden nap frissen készülő péksüteményeink, szendvicseink, üdítőink és süteményeink közül, vagy térj be egy pohár borra vagy sörre munka után.

HOGY MITŐL LESZ IGAZÁN FINOM EGY KÁVÉ?

Erre a kérdésre mindenkinek megvan a saját válasza. Mi a jó minőségű alapanyagokban és a gondos elkészítésben hiszünk.

PÖRKÖLŐINK

Az utóbbi években nálunk is egyre jobban eltejedtek a világos pörkölésű kávék. Ma már számos specialty kávézó működik Budapesten, mi is emellett tettünk le a voksunkat. Számos európai pörkölővel dolgozunk, akik hétről hétre frissen pörkölik számunkra az eszpresszó és filter jellegű kávébabokat. Rendszeresen érkezik kávé az April Coffee Roastery-től Dániából, a Friedhats-től Hollandiából és a Fjord Coffee Roasters-től Németországból, emellett a spanyol Nomad Coffee és az ír Cloud Picker kávéit is szeretjük. Ami viszont állandó: csak single origin kávékkal dolgozunk, és hetente újabb és újabb kávékat kóstolhatsz meg nálunk.

A TÖKÉLETES KÁVÉ

Minden bab más és más, függően attól, hogy melyik termőterületről érkezik és hogy pörkölték meg. Egy azonban biztos: ezekből a babokból a világ minden pontján gondos és hozzáértő kezek munkájával készülhet csak el a tökéletes kávé. Minden babnak megkeressük az optimális beállítást, hogy a legfinomabb ízeket és aromákat élvezhessük a belőle készült kávé elfogyasztása során. A tejjel készükő kávéinkat a Hétforrás Birtokról érkező teljes tej teszi tökéletessé. Érzékenység esetén sem kell lemondanod a kávéélményről: kérheted a kávéd laktózmentes vagy növényi tejjel is.

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
07:30-22:00
Kedd
07:30-22:00
Szerda
07:30-22:00
Csütörtök
07:30-22:00
Péntek
07:30-22:00
Szombat
09:00-22:00
Vasárnap
09:00-22:00