Alfadog Kutyaiskola
Kutyaiskola
Veszprém

Leírás

A kutyák nevelése, kiképzése során kifejezetten törekszünk a tanulási formák komplex alkalmazására.

A kiképzés, nevelés tudományos alapokon nyugszik, melynek során erőszakmentesen alakítjuk ki a kutya természetes hajlamainak megfelelő feltételes reflexeket, mellyel a kutyát önfeledt reagálóvá tesszük.

A kutyákkal való foglalkozás  legyen szórakozás, hobby, aktív szabadidőtöltés egyéni és családi keretek között, de nem feledkezve meg arról, hogy kutyát tartani, nevelni komoly munka és felelősség, melyet ember és kutya is lelkesedéssel, örömmel, odaadással kell hogy megéljen, ne pedig kényszerből. A kutyaiskola feladata nem merül ki csak a kiképzésben, hanem párhuzamosan foglalkozunk a napi nevelési feladatok, az otthoni problémák megoldásával, és az optimális ember-kutya közötti kapcsolat kialakításával, megteremtésével. Az a kutya, amelyik nincs emberi irányítás alatt, az nem tudja levezetni energiáit, feszültséggel telve, környezete ingereire nem megfelelően, pl. pánikszerűen, vagy agresszíven reagálhat.

Egy kutyát kb. 15 évre veszünk magunkhoz, így nem mindegy hogy milyen társunk „családtagunk” válik belőle. Ezért javasolt minden nemű-korú kutyával kutyaiskolába járni.

Szeretettel várunk minden kutyabarátot (0-100éves korig) vagy már kutyás gazdit kutyájával, az eb fajtájára, korára való tekintet nélkül, aki szívesen venne részt baráti hangulatú kutyaoktatáson.

Különös gondot fordítunk az örökbefogadott és problémás kutyákkal kapcsolatban felmerülő nehézségek kezelésére. Az örökbefogadott kutyák esetén oktatási kedvezményt biztosítunk!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Játék
Akadálypálya
Iskola
Állatorvos
Kutyabemutatók
Engedelmességi gyakorlatok
Őrző-védő gyakorlatok

🐾 Gazdiknak

Barátságos kiszolgálás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-19:00
Kedd
08:00-19:00
Szerda
08:00-19:00
Csütörtök
08:00-19:00
Péntek
08:00-19:00
Szombat
08:00-19:00
Vasárnap
08:00-19:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.