Allee Bevásárlóközpont
Bevásárlóközpont
Budapest

Leírás

A XI. kerület szívében álló Allee Bevásárlóközpont 2009. november 11-én nyitotta meg kapuit. Több mint 140 üzletnek, egy 13 termes multiplex mozinak, éttermeknek, irodáknak, és egy fitnesz teremnek biztosít helyet, valamint 1 200 db autónak parkolót. A multifunkcionális komplexum évente több mint 18 millió látogatót vonz, és Budapest egyik legkedveltebb bevásárlóhelye. Az épületet az Október huszonharmadika, a Kőrösy, a Váli és a Bercsényi utcák határolják.

Az Alleeban mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő, minőségi ruhadarabokat és kiegészítőket olyan neves márkák üzleteiben, mint például a Van Graaf, H&M, Mango, Calvin Klein, a Zara, a Heavy Tools, avagy éppen a Calzedonia.

A sportolni vágyókat többek közt az Intersport, az Under Armour, Helly Hensen, a BioTechUSA, és a Fit Lifestyle, várja, a kikapcsolódást keresőket a Cinema City, a Life1 Fitness klub és a Libri csábítja el hozzánk, az elektronikai eszközök után érdeklődők pedig a Best Byteban és a notebook.hu üzletében találhatják meg a számításukat.

Mi vagyunk Magyarország első kutyabarát bevásárlóközpontja. Az ételudvar kivételével az Allee összes közösségi terében szívesen látjuk a kutyákat, cicákat, nyuszikat és a vadászgörényeket is. Sőt, a gazdik és kis kedvenceik rengeteg üzletet is meglátogathatnak közösen. 

A Kőrösy sétány és az Október huszonharmadika utca felőli bejáratnál itatókat is kihelyeztünk a „Kedvenceink kedvence az Allee – állatbarát bevásárlóközpont” program keretében. A bevásárlást pedig igénybe vehető állatjárgányaink könnyítik meg, amelyekben a kis kedvencek és a csomagok is kényelmesen elférnek.

Rendszeresen szervezünk kutyás rendezvényeket. Ilyen az Ebathlon is, ahol a legösszeszokottabb kutya-gazdi párosok vonulhatnak fel a zsűri előtt értékes nyereményekért versengve. A Kutyával a vörös szőnyegen eseményen pedig a legstílusosabb kutyusok és gazdijaik léphetnek a reflektorfénybe.

Házirend

A házirendet az alábbi linkre kattintva tudja megtekinteni.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Vásárlás
Gyorsétterem
Étterem
Akadálymentesség
Parkolás
Wi-Fi
Mozi
Autómosó
ATM
Valutaműveletek
Összes mutatása (11)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-21:00
Kedd
10:00-21:00
Szerda
10:00-21:00
Csütörtök
10:00-21:00
Péntek
10:00-21:00
Szombat
10:00-21:00
Vasárnap
10:00-19:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.