Anjuna Pozsonyi
Bár
Budapest

Leírás

ANJUNA A KUTYÁKÉRT

Együtt azokért, akiknek nincsen hangjuk

Minden ember életében van egy olyan nemes ügy, amitől gyorsabban ver a szíve. A mi esetünkben úgy alakult, hogy ez négy lábon, csaholva szalad felénk.

Boldog kutyásként nap mint nap tapasztaljuk azt a különleges kapcsolatot, amely ember és állat között létezik. Éppen ezért úgy éreztük, hogy felelős gazdiként kötelességünk tenni azokért, akiknek nincsen hangjuk, így létrehoztuk az Anjuna a Kutyákért Alapítványt és megalkottuk a Pupsicle-t.


A Pupsicle egy mogyoróvajból és banánból készült, kutyaropira tűzött jégkrém négylábú társadnak. Egy biztonságos, állatorvos által engedélyezett csemege, amelynek megvásárlásával nem csak kedvencednek szerzel örömet, hanem a gyeptelepen sínylődő fajtársain is segítesz.


Célunk a hazai állattartási kultúra fejlesztése és az örökbefogadás népszerűsítése. Magyarországon több, mint egymillió kóbor kutya él éhezésnek, betegségnek és balesetnek kitéve. A befogott állatok jó részét pedig elpusztítják, mert a menhelyek kapacitása véges. Humánusabb megoldásra sokszor nincs anyagi lehetőség és olykor hiányzik az akarat is. Szeretnénk elérni, hogy sokkal többen gondoljanak kutyájukra társként, semmint tulajdonként, ehhez azonban edukációra és szemléletváltásra van szükség.


A működést két forrásból finanszírozzuk: a dedikált Anjuna üzletekben a kutyajégkrém értékesítéséből származó teljes bevétel, valamint a bolti forgalomban kapható dobozos változat nyereségének 10%-a az alapítvány számlájára kerül.


A ‘Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát’ (MFÖEK) csapattal karöltve immár 3 éve dolgozunk azon, hogy minél több árvának tudjunk új otthont és szerető családot találni.

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:00-20:00
Kedd
11:00-20:00
Szerda
11:00-20:00
Csütörtök
11:00-20:00
Péntek
11:00-20:00
Szombat
11:00-20:00
Vasárnap
11:00-20:00