Anjuna Balatonfüred
Bár
Balatonfüred

Leírás

AZ ANJUNA-SZTORI
A nyár nem csak egy évszak...

Van egy hely, ahol mindig süt a nap, mézédes a mangó és egész évben érik a kókusz. Ahol a szívverésed ritmusára hullámzik a tenger és a lábnyomod ott marad a homokban… Ez Anjuna tengerpartja.
Itt indult a történetünk, amikor 2015-ben a szürke hétköznapok és a monitor fénye elől, egy hátizsákkal a vállunkon egészen a napsütötte Indiáig menekültünk. Ebben a tengerparti kis faluban végérvényesen beszippantott minket az örök nyár érzése, és megszületett az elképzelés: lépjünk ki a mókuskerékből, és csináljunk valamit, ami pont annyira szabad, gondtalan és valódi, mint Anjuna. Hozzuk haza a trópusokról a nyarat jégkrémbe zárva, és mutassuk meg a világnak, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés!

MIBEN HISZÜNK
Útmutató Anjuna felé

Indiából nem csak egy ötlettel tértünk haza. Magunkkal hoztuk az értékrendet, ami az utazás alatt megfogalmazódott bennünk és amiben azóta is hiszünk. Összeraktunk egy kis útmutatót, hogy sose tévesszük el az irányt az örök nyár, vagyis Anjuna felé:

ANJUNA A KUTYÁKÉRT
Együtt azokért, akiknek nincsen hangjuk

Minden ember életében van egy olyan nemes ügy, amitől gyorsabban ver a szíve. A mi esetünkben úgy alakult, hogy ez négy lábon, csaholva szalad felénk.

Boldog kutyásként nap mint nap tapasztaljuk azt a különleges kapcsolatot, amely ember és állat között létezik. Éppen ezért úgy éreztük, hogy felelős gazdiként kötelességünk tenni azokért, akiknek nincsen hangjuk, így létrehoztuk az Anjuna a Kutyákért Alapítványt és megalkottuk a Pupsicle-t.

A Pupsicle egy mogyoróvajból és banánból készült, kutyaropira tűzött jégkrém négylábú társadnak. Egy biztonságos, állatorvos által engedélyezett csemege, amelynek megvásárlásával nem csak kedvencednek szerzel örömet, hanem a gyeptelepen sínylődő fajtársain is segítesz.

Célunk a hazai állattartási kultúra fejlesztése és az örökbefogadás népszerűsítése. Magyarországon több, mint egymillió kóbor kutya él éhezésnek, betegségnek és balesetnek kitéve. A befogott állatok jó részét pedig elpusztítják, mert a menhelyek kapacitása véges. Humánusabb megoldásra sokszor nincs anyagi lehetőség és olykor hiányzik az akarat is. Szeretnénk elérni, hogy sokkal többen gondoljanak kutyájukra társként, semmint tulajdonként, ehhez azonban edukációra és szemléletváltásra van szükség.

A működést két forrásból finanszírozzuk: a dedikált Anjuna üzletekben a kutyajégkrém értékesítéséből származó teljes bevétel, valamint a bolti forgalomban kapható dobozos változat nyereségének 10%-a az alapítvány számlájára kerül.

A ‘Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát’ (MFÖEK) csapattal karöltve immár 3 éve dolgozunk azon, hogy minél több árvának tudjunk új otthont és szerető családot találni.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Kutyajégkrém

🐾 Gazdiknak

Sütemény
Jégkrém
Smoothie

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-20:00
Kedd
10:00-20:00
Szerda
10:00-20:00
Hamarosan nyit
Csütörtök
10:00-20:00
Péntek
10:00-20:00
Szombat
10:00-20:00
Vasárnap
10:00-20:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.