bEAT Étterem
Étterem
Székesfehérvár

Leírás

A vendéglátásban eltöltött hosszú évek adták az inspirációt, hogy megálmodjunk valami újat. Az aktuális nemzetközi trendeket akartuk ötvözni a klasszikus magyaros konyhai világgal.

Nem szerettünk volna egy olyan, unalomig ismert újabb „trendi” bistro konyhát létrehozni, ahol a tálalás szépsége fontosabb az íznél, az adagok pedig csak kedvcsinálónak elégségesek.

A modern és hagyományos ízekkel, az étterem eklektikus berendezésével és a különböző zenei stílusú estékkel mindenki kedvében szerettünk volna járni.

Olyan éttermet akartunk létrehozni, ahol a vendég különlegesnek érzi magát, mert „egyszerűen csak jóllakni” máshol is lehet. Reméljük, sikerült.

Azt gondoljuk, ez hiányzott eddig Székesfehérvárról!

A helyszín – melyre hosszas keresés után leltünk – tökéletes választásnak bizonyult ahoz, hogy a jelen és a múlt találkozzon. Elképzeléseinkben pontosan ez szerepelt.

Nálunk egy olyan egyedülálló dolognak lehetnek szem- és íztanúi Székesfehérvár lakosai és az ételek szerelmesei, mely nem csak itt, városunkban, de talán országosan is csak a bEAT-ben jöhetett létre.

2016 áprilisától Moórné Veronika és Moór László séfpáros vezeti be vendégeinket a gasztronómia csodás világába. Nemcsak házastársként, hanem séfpárosként is kíváló összhangban vannak egymással, melynek eredménye a bEAT magas színvonalú, egyedülálló konyhája. Eredményeiket, munkásságukat a szakma is többször elismerte.

Gasztronómiai versenyeken sorra érték és érik el sikereiket. Neves éttermek a mai napig elismeréssel és büszkeséggel beszélnek róluk.

A továbbiakban a szavak helyett, inkább beszéljenek az ízek.

Az étterem hétfőtől péntekig 15:00 és 17:00 óra között zárva tart.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Bor
Tészta
Hamburger
Saláta
Étterem
Sütemény
Desszert
Sör
Esküvő
Összes mutatása (11)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:30-23:00
Kedd
11:30-23:00
Szerda
11:30-23:00
Csütörtök
11:30-23:00
Péntek
11:30-01:00
Szombat
11:30-01:00
Vasárnap
11:30-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.