Bereki Birtok
Szállás
Somberek

Leírás

Stílusos wellness rendezvény- és vendégház

Legyen szó családi vagy baráti összejövetelről, céges csapatépítésről vagy konferenciáról, bulizásról vagy esküvőről, mi biztosítjuk a tökéletes tóparti helyszínt és szállást hozzá, közvetlenül autópályáról megközelíthető, szomszédmentes magán birtokunkon. 9 szobával és 36 férőhellyel rendelkező vendégházunk, valamint 80+ férőhelyes rendezvényházunk és a hatalmas terület szinte bármilyen csoportos esemény megvalósítását lehetővé teszik!

Ámaid szálláshelye teljes valójában

12 hektár háborítatlan nyugalom vár rád a mesés lankák között, zárt területen, egy privát tó partján. Lenyűgöző természeti adottságokkal, minden várakozást felülmúló felszereltséggel, sokszínű programlehetőségekkel és wellness létesítményekkel vár a Birtok világa! Egyeseknek közösségi programhelyszín, másoknak az elvonulás és nyugalom szigete, megint másoknak a legnagyobb házibulik központja a Birtok. Wellness vendégházunkat és rendezvényházunkat nagyobb társaságok számára rendeztük be azért, hogy életre szóló élményekkel gazdagodhass mindazokkal, akik a legfontosabbak a számodra! A Birtok gazdag természetes élővilága, nagy befogadóképessége és a szomszédok nélküli, privát és zavartalan elhelyezkedése országos viszonylatban is egyedülállóvá teszik a helyet. Kültéren akár 150+ fős nagyszabású rendezvények szervezésére is van lehetőség, elegendő hely áll rendelkezésetekre rendezvénysátrak, légvárak felállítására is. Szállás, vendégház és birtok privát tóval.

Bereki vendégház
  • Privát tóparti vendégházunk kisebb csoportos összejövetelekre önmagában is alkalmas, 9 szobát és 36 férőhelyes szállást tartalmaz. Szobáink tágasak, mindhez saját fürdőszoba és mini konyha tartozik, minden helyiségben van kandalló és klíma és a szobák feléből csodálatos panoráma nyílik a tóra. A földszinten valamint az emeleten is kényelmes közösségi tér vár benneteket kandallóval, klímával és az emeleti erkélyről belátjátok az egész tavat. A legjobb hely kikapcsolódni és szórakozni vágyó családi & baráti társaságok, céges csapatok közös időtöltésére, kisebb rendezvények, összejövetelek lebonyolítására. Vár a rusztikus rönk feeling!

Bereki rendezvényház
  • Beltéren akár 80+ fő együttes szórakozását is képes biztosítani, tökéletes választás esküvők, konferenciák, céges összejövetelek és egyéb nagyszabású rendezvények lebonyolítására. Hangtechnikával (JBL Partybox 1000), LED- és diszkó fényekkel, karaoke mikrofonokkal, saját konyhával, mosdókkal, zuhanyzókkal rendelkező rendezvényházunkban bármely eseménynek megadhatod a módját! Fedett kültéri teraszunkon pedig még esős időben is hangulatos outdoor feeling vár benneteket kemencével és fürdődézsával. Ha nagyobb rendezvényt szervezel, add hozzá foglalásodhoz a rendezvényházat extra szolgáltatásként!

Bereki tavak

Vadregényes birtokunkon több tó is található, egymástól jól elszeparáltan. Mind a vendégház, mind pedig a rendezvényház közvetlenül tóparton fekszik. A nagyobbik, Hobby Lake nevű tavunkon a vízisportok szerelmesei (SUP evezés, csónak, vízibiciklizés) és a hobbi horgászat kedvelői hódolhatnak a szenvedélyüknek. Idilli, andalgásra csábító tóparti környezet vár benneteket romantikus kis szigettel, piknikezési lehetőséggel, fa híddal és padokkal, esküvői fotózásra is tökéletes helyszín. A kisebbik, Big Fish nevű tavunkon a nagyhalas horgászat élvezői lógathatják a lábukat, akarjuk mondani botjukat.

Céges rendezvények

A Bereki Birtok tökéletes céges csapatépítő helyszín. Céges bulik, céges összejövetelek, konferenciák helyszíne, remek csapatépítő programokkal és csapatépítő játékokkal. A háborítatlan természeti környezet és a számtalan programlehetőség segít összekovácsolni a csapatot! Ha szeretnél kreatív és emlékezetes céges rendezvényt szervezni, akkor szívből ajánljuk erre létrehozott szolgáltatásunkat, ahol kreatív partnerünkkel együtt gondoskodunk róla, hogy szórakoztató és tartalmas programokkal tölthessétek meg a nálunk töltött időt!

Privát bulizás és pihenés

Tudjuk, hogy függetlenül attól, hogy milyen összejövetelt szervezel, fontos, hogy legyen elég hely, kellően privát legyen a környezet és senki ne zavarja meg a jó hangulatot. Szerencsére nálunk minden adott a legpihentetőbb élményekhez, a legnagyobb bulikhoz és a legmeghittebb közös pillanatokhoz! A szomszédmentes elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség, a rendezvényház és a vendégház külön épülete ideálissá teszik a Birtokot bármilyen összejövetel megszervezésére. Fontosnak tartjuk, hogy az itt tartózkodásotok során megtapasztaljátok a hamisítatlan vidéki életérzést és minőségi, emlékezetes programokkal töltsétek el a szabadidőtöket. Nekünk fontos, hogy csurig feltöltődve, számotokra kedves emlékekkel térjetek vissza a hétköznapokba és egy nagy mosollyal az arcotokon gondoljatok vissza a Birtokon töltött időre!

Házirend

  • Jól szocializált, engedelmes és érvényes oltásokkal rendelkező kutyákat szívesen látunk.

  • A kutyusokért felárat kell fizetni.

  • Kérjük ne hagyjátok őket felügyelet nélkül, az okozott károkat és az esetleges plusz takarítási költséget Nektek kell megtéríteni!

  • A szaunába, dézsába és jacuzziba kutyát vinni TILOS!

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát
Strand

🐾 Gazdiknak

Pihenés
Parkolás
Wi-Fi
TV
Jóga
Céges rendezvények
Biciklik
Sport
Wellness
Osztálykirándulás
Összes mutatása (20)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.