Blöki Bár
Bár
Budapest

Leírás

A III. kerületi Mocsárosdűlőn, a Zsófia utcában már évek óta működik a kutyások körében népszerű Blöki Pont, ami sokáig kutyanapközi és kutyaóvoda volt, mígnem a tavalyi nyár második felében megnyitott mellettük egy hangulatos kerthelyiség is, a Blöki Bár, ahol kutyák és gazdik közösen szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak – mindenki a maga módján. A több mint négyezer – a napközivel együtt több mint hatezer – négyzetméternyi helyen az ebeknek bőven van helyük játszani, rohangálni, és a véget nem érő kutyaugatás sem zavar senkit. Amíg a négylábúak kibandázzák magukat, addig a kétlábúak lazíthatnak, piknikezhetnek, bográcsozhatnak, sörözhetnek, fröccsözhetnek, és elég csak a fél szemüket a kutyákon tartani – azt is csak rutinból –, hisz tudják jól, a tökéletes kutyás-gazdis helyen vannak.


A Blöki Pont - Kutyanapközi parkolójából tudtok belépni a Blöki Bár kapuján, ahol 4000 nm áll rendelkezésetekre egy aprócska bárral, ahol szabadon bulizhattok négylábú és kétlábú barátaitokkal

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Kutyanapközi

🐾 Gazdiknak

Sör
Ital

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
Zárva
Szerda
16:00-21:00
Csütörtök
16:00-21:00
Péntek
16:00-21:00
Szombat
14:00-22:00
Vasárnap
14:00-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.