Bogdányi Kisház
Szállás
Dunabogdány

Leírás

Ha kikapcsolódásra vágysz és feltöltődnél a természetben, távol a város zajától, akkor jó helyen jársz. Nagy szeretettel várunk párokat, családokat és kisebb baráti társaságokat a kis faházunkba.

A faház 1990-ben épült. Egy dunabogdányi házaspár nyaralója volt, ahol felejthetetlen találkozások és életre szóló emlékek születtek. Ezt az örökséget szeretnénk mi is átadni nektek, szeretnénk ha ti is ugyanilyen jól éreztétek magatokat itt. 2021-ben kezdtük a felújítást, szívünket és lelkünket beletettük minden kis részletre gondosan figyelve, hogy a lehető legnagyobb kényelemben és nyugalomban tölthessétek nálunk az időtöket.

Kettesben - Romantika, kuckózás, pihenés

Csak ti ketten a természethez közel. Pihenjetek egy nagyot és élvezzétek a kettesben töltött időt, lazítsatok a jakuzziban és élvezzétek a teraszról nyíló panorámát. A közelben hangulatos éttermek és romantikus programok várnak, ha pedig bekuckózni van kedvetek, házhoz is tudtok rendelni ebédet, vacsorát és a Netflix-en kedvenc műsoraitokat is megtaláljátok.

Kisházban a kiscsalád - Felfedezés, gyerekek, élményszerzés

Fedezzétek fel a Bogdányi Kisház nyugalmát a kicsikkel, szerezzetek új élményeket együtt! A kertben játszótér várja a gyerekeket. A közelben izgalmas gyerekprogramok, szuper túrák és Duna-parti szórakozás várja kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Együtt a barátok - Feltöltődés, emlékek, együtt

A nagy rohanásban olyan nehéz összehozni a barátokat. Nálunk minden lehetőség adott a feltöltődésre a legjobbakkal. Napközben télen, nyáron rengeteg program vár titeket a környéken, este pedig egy jó grillezés, jakuzzi és társasjátékokkal várunk benneteket, hogy felejthetetlen legyen az együtt töltött idő.Házirend

A Vendégházunkba kistestű és közepes méretű, szobatiszta, ápolt külsejű kutyák hozhatók be felár ellenében. (3.000 Ft/éj/állat.)

A kutyatartási felár nem fedezi az eb által esetlegesen a vendégházban okozott szennyeződés vagy kár tisztítását vagy helyreállítását.

Extra takarítás vagy javítás szükségessé válása esetén plusz díjat számíthatunk fel.

Kutyát a szobákban – vagy bárhol máshol – felügyelet nélkül nem szabad hagyni!

A kutyatulajdonos köteles gondoskodni bolhanyakörvről vagy más, paraziták elleni védelemről.

Az ebtulajdonos köteles kérés nélkül felszedni a kutyapiszkot, ha az eb a vendégház területén ürít.

Kutyát a zuhanyzóban fürdetni nem szabad.

A kutyák a szobákban található ágyakat, bútorokat nem használhatják.

A fürdőszobákban található törölközők, textilek a kutyák tisztán tartására nem használhatók, erre kérjük saját törölközőt hozni és használni.

A kutyák a jakuzzit nem használhatják.


Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények