Budapest Garden
Élménypark
Budapest

Leírás

A Budapest Garden sokak számára ismerős hely lehet, nem véletlenül – a Duna-parti helyszín már több mint húsz éve ad otthont Budapest egyik legnagyobb extrémsport-pályájának.

Honnan indultunk?

A Görzenál Görkorcsolya- és Szabadidőpark 1995. április 29-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, formabontó pályái révén pedig hamar nemzetközi hírnévre tett szert az extrémsportolók körében. Az utóbbi időben azonban egyre inkább romlott sportpályák állapota, valamint a terület nagyrésze kihasználatlanul állt. A Görzi nagyszabású felújítása 2018-ban vette kezdetét, ennek során érkezett hozzánk egy Európa szerte egyedülálló Ninja pálya és egy hatalmas trambulin is. A helyszín maradt, a név viszont változott: ma már Budapest Gardenként működünk tovább. 

Ezzel együtt a Beer Company Premium Sörteraszt is redizájnoltuk és bevezettük a street foodot is parkunk kínálatába. A minőség azonban nem változott: a hozzánk látogatók több mint 25 kézműves sörkülönlegességből, hamburgerekből, salátákból és grillkolbászokból választhatnak. 

Mivel nagy igény mutatkozott rá, ezért a parkban bográcsozáshoz és grillezéshez szükséges területet is kialakítottunk, amelyhez a felszerélés nagy részét mi adjuk.

Természetesen a Görzenál egykori funkcióját sem veszítette el: a megújult gördeszkapálya várja a profi és kezdő extrémsportolókat, akár rollerrel, akár biciklivel vagy gördeszkával érkeznek! Felszerelés-bérlés továbbra is lehetséges, a sörözőnkben pedig ugyanúgy elérhető továbbra is a csocsó és a darts.

A park igazi háborítatlan kis sziget a Duna-part közvetlen közelségében, hatalmas zöldfelülettel és több mint 17 különböző programmal. Akár családdal, akár barátokkal érkeznél, nálunk biztosan megtalálod a számításod az Árpád fejedelem útja 125-ben!


 Szívesen látunk kiskutyákat, nagykutyákat egyaránt, fajtától függetlenül. Ezért cserébe viszont mi is szeretnénk kérni tőletek, kutyagazdiktól, néhány dolgot, hogy nyugodtan és zökkenőmentesen szórakozhasson, pihenhessen nálunk mindenki!

Házirend

1. Figyelj a kutyádra!

Persze elsőre triviálisan hangzik, de nem győzzük eléggé hangsúlyozni: a te kutyád, a te felelősséged! Mivel a Garden még viszonylag új hely, ezért a park több részén is a mai napig végzünk felújításokat - ezek pedig nem a legbiztonságosabb területek egy állat számára. Ráadásul egy ekkora parkban elég könnyű elkóborolni, úgyhogy a legjobb, ha mindig szemmel tartod a kedvenced!

2. Vedd figyelembe a többieket

Mi ugyan imádjuk őket, de tisztában vagyunk vele, hogy sokan nem kedvelik, vagy egyenesen félnek a kutyáktól. Ezért ha lehet, ne engedd a négylábú házikedvenced idegenek közelébe, bármennyire szelíd vagy barátságos is! 

3. Tisztaság

Kérünk, ha a kutyád piszkot hagy maga után, azt haladéktalanul takarítsd fel! Ezt a pontot talán nem is érdemes tovább ragozni. :)

4. Póráz nélkül ne

Nem kell természetesen végig pórázon tartanod a kutyát, amíg nálunk vagy, de a biztonság kedvéért mindig legyen nálad, ha jössz! És ahogy a második pontban már említettük, lehetőleg ne engedd szabadon szaladgálni más asztaltársaságok, más kutyák vagy sportolók között a kiskedvenced. A házirendünkben ezzel kapcsolatban az alábbi szerepel: 4.13. A Garden területére állatot bevinni szabad, de fokozott figyelemmel kell lenni, hogy ez a többi vendég nyugalmát ne zavarja, szükség esetén a személyzet az állattartót felszólíthatja szájkosár és póráz használatára.

5. Tálka

Higiéniai szempontból az a legjobb, ha a kutya saját tálkát használ, tehát ha van rá lehetőséged, egy tálkát mindenképp hozz magaddal. Természetesen friss vizet tudunk adni! 

A kutyákat behozhatjátok a bárjainkba, a teraszainkra és a kertmoziba is. A sportpályákra a háziállatokat bevinni nem szabad. Kutyát mindenki a saját felelősségére hozhat be a Budapest Garden területére. Vegyétek figyelembe, hogy - mivel lényegében egy szórakoztató-komplexum vagyunk - a park esetenként zajos lehet egy kutya számára. Ételt kutyák számára nem tudunk biztosítani. 

A fentiek figyelembe vételével várunk minden kutyagazdit nagy-nagy szeretettel a Budapest Gardenben!

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Bár
Pihenés
Sport
Mozi
Trambulin

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
14:00-23:00
Kedd
14:00-23:00
Szerda
14:00-23:00
Csütörtök
14:00-23:00
Péntek
14:00-01:00
Szombat
14:00-01:00
Vasárnap
14:00-23:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.