Cafe Memories
Kávézó
Budapest

Leírás

Kávézó | Cafe Memories | Budapest

Szüksége van időközönként egy kis löketre? Tekintse meg páratlan harapnivalóinkat. Kávézónkban barátságos a kiszolgálás, és kellemes légkört teremtünk, hogy tágas terünkben nyugodtan kávézhasson, fogyasszon vagy éppenséggel kedvenc könyvét bújja. Érezze magát otthon! Ezen kívül gluténmentes fogások bőséges választékát kínáljuk személyre szabott táplálkozáshoz. Segítünk Önnek, hogy étkezés során szem előtt tudja tartani egészségét, és hogy tudatosodjon Önben, hogy mennyire finomak lehetnek az egészséges ételek. Hangulatos kültéri helyiségünk szép időben különösen kellemes. Teljes körű kényelem: klimatizált helyiségeinknek köszönhetően időjárástól függetlenül élvezheti a nálunk töltött időt.

A legjobb kávézó WIFI-vel

Olasz vagy magyar konyhánk fogások bőséges kínálatával várja Önt. Gasztrobloggerek figyelem! Képet készítene, hogy utána rögtön feltölthesse az Instagramra? Díjmentes WIFI-szolgáltatásunknak köszönhetően ez könnyedén megoldható.

Elérhető parkoló

Parkoljon kényelmesen díjmentes parkolónkban. Kávézónk akadálymentesített. Háziállatait is örömmel látjuk vendégül. Jelentkezzen be nálunk, és foglaljon asztalt most. Örömmel állunk rendelkezésére. A következő fizetési lehetőségek közül választhat: érintésmentes fizetés, Mastercard és hitelkártyák.


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Olasz étel
Pizza
Sütemény
Kávé
Wi-Fi
Akadálymentesség

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
06:00-17:00
Kedd
06:00-17:00
Szerda
06:00-17:00
Csütörtök
06:00-17:00
Péntek
06:00-17:00
Szombat
07:00-15:00
Vasárnap
Zárva

Térkép