Cseri Porta
Szállás
Szalafő

Leírás

Eljött az idő, hogy felkeresd ezt a kis falut, Szalafőt, a nyugalom szigetét, amely az Őrségi Nemzeti Park szívében található.

2004 - ben jártunk itt először kirándulni, a hely varázsa arra ösztönzött minket, hogy többször is ellátogassunk erre a vidékre.

A jó levegőjére, a csodás tájaira

és az itt élő emberek vendégszeretetére vágyva mindig visszatértük,

......végül itt is maradtunk.......

2008-ban költöztünk véglegesen ide és szépítgetjük szerzeményünket a kódisállásos házat és a nagy lábaspajtát, amiből vendégházunk lett, valamint a hozzá tartozó területet. Igazán gyönyörű környezetben, kankalinok , kosborok , vadvirágok , lepkék és madarak társaságában pihenhetsz nálunk kerítetlen portánkon.

A pajtából alakítottuk ki falusi szálláshelyünket, ami várja egész évben a pihenni vágyókat, természet búvárokat és a túrázókat. Este a szerek közé bekúszó pára a reggeli napfelkelte az igazán csillagos éjszakák, biztosan tetszenének Neked is. Nyáron, élmény a fürdőzés az erdő közepén, a közeli tóban, vagy megcsodálhatják a régi építészeti emlékeket , sétálhatsz a szalafői Őserdőben, ahol ízletes gombákat szedhetsz , de akár bejárhatod a gerencsérek ( fazekasok ) földjét, vagy épp csak ejtőznél a kertben és töprengenél azon, mitől ilyen szép itt. Szeretnénk megosztani ezeket az élményeket Veled is, hogy megérthesd, mi is az a nyugalom szigete........


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Szállás
Túrázás
Pihenés
TV
Sport
Felszerelt konyha
Reggeli
Vendégház
Kirándulás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.