Dráva Hotel Thermal Resort
Szállás
Harkány

Leírás

Köszöntjük Önt Harkányban, a Villányi-hegység lábánál található mediterrán klímájú városkában, az európai hírű gyógyvíz otthonában.

A harkányi Dráva Hotel 7,5 hektáron elterülő szálláskomplexum, Dél-Dunántúlon, Pécstől 20 percre, Villánytól 15 percre található wellness hotel, amely számtalan szobatípussal, lakosztályokkal, családi apartmanokkal, étteremmel és különálló retro bowling bárral, biliárd, tenisz, strandröplabda pályával, úszásra is alkalmas élmény medencével, szauna világgal, gőzkabinnal, sószobával és több rendezvényteremmel is rendelkezik.

A Dráva Hotel közel 10 éve tudatosan kutyabarát, kisállatbarát szállodaként tapasztalattal rendelkezünk a négylábú vendégeik igényeinek kielégítése terén is. Számtalan szobatípust ajánlunk, családdal, kisállattal, kutyával érkező vendégeinknek.

Mit ajánlunk a kutyával érkező vendégeinknek?

Kényelmes szobát vagy apartmant, igény esetén etető és itató tálakat, jutalom falatokat, tisztasági zacskót, hatalmas területet a játékra, kutyákat szerető kollégákat. Várjuk a kutyákkal érkező vendégeket, akár egyedül, családdal, vagy nagyobb közösséggel érkeznek.

Közös szervezésben kutyás táborokat, segítő kutyákkal való összeszoktató tábort, kutyás érzékenyítő rendezvényeket, vagy akár kutyamenhelyi dolgozóknak csapatépítést is szoktunk rendezni.


Házirend

 A kutyák a Dráva Hotel területén a wellness-t és az éttermet nem látogathatják, a közösségi terekben örömmel látjuk őket.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Eledel
Kutyatábor

🐾 Gazdiknak

Wellness
Étterem
Szállás
Parkolás
Gyógyvíz
Pihenés

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények