ECHO Café and Restaurant
Étterem
Tihany

Leírás

A LEGENDA

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű királylány, aki a Tihany környéki dombokon legeltette aranyszőrű kecskenyáját. Ám hiába jártak messze földről csodájára szépségének, senki sem válthatott szót a szépséges hajadonnal, mert néma volt.

Egyszer megpillantotta a lányt a Balatonból kiemelkedve az ősz hullámkirály. Ő megígérte, hogy feloldja a némaság alól, és cserébe egy korsó kecsketejet beteg fiának. A királyfi azon nyomban erőre kapott a kecsketejtől, a lány pedig csengő hangon megszólalt. Az ifjú, amint megpillantotta a lányt, beleszeretett, de a királylány szívét kevélység töltötte el.

Nem állt szóba senkivel, kegyetlenül elutasította a hullámkirály fiát is, aki belehalt bánatába. Szörnyű haragra gerjedt a király: megátkozta a kegyetlen leányt és egy sziklába zárta. A gazdátlanul maradt aranyszőrű nyáj a Balatonba veszett, a kecskék körmeit (patáit) azóta vetik partra a tó hullámai.

És a gőgös királylány? Nem látta azóta emberfia. Fogott rajta a király átka: ahogy korábban senkivel nem állt szóba, úgy a sziklába zárva készségesen felelget minden arra járónak, aki megszólítja. Belőle lett ugyanis a tihanyi visszhang.


AZ ÉTTEREM

Visszhang terasz

Férőhelyek száma: 60 fő

 

A zöld környezetbe nyúló, mediterrán hangulatú teraszunk tökéletes helyszín a lazításhoz és a beszélgetésekhez.

Míg Ön pihen, mi addig sem állunk meg! Prémium alapanyagokból készülő kávékülönlegességeinkkel, saját receptúra alapján összeállított frissítőkkel, folyamatosan megújuló sütemény-desszert kínálatunkkal tesszük emlékezetessé a nálunk töltött időt. Kóstolja meg a helyi levendulával ízesített limonádét, a levendulás sajttortát és kekszeinket, érezze Tihany zamatát, és kapcsolódjon ki akár egy jó könyv mellett!

A hely adottságait tekintve kiválóan alkalmas csoportok fogadására. A vendégtér igény szerint átalakítható, biztonságos megközelítését akadálymentesített útvonalak segítik.


Panoráma terasz

Férőhelyek száma: 100 fő

 Egyedi elhelyezkedése miatt a Panorámateraszról páratlan, mintegy 240 fokos kilátás nyílik a Balaton keleti medencéjére és a gyönyörű Tihanyi Apátságra. Érdemes különböző napszakokban ellátogatni és gyönyörködni a látványban!

A száz fős terasz ideális helyszín családi ebédhez, egy naplementével kísért randevúhoz, vagy akár olyan különleges alkalmakhoz, mint az eljegyzés és esküvő. A rugalmasan alakítható, különleges helyszín, a személyre szabott menüajánlataink, munkatársaink szakértelme és elhivatottsága segíti felejthetetlen élménnyé tenni élete legszebb eseményét.


A Királyi kupola

Férőhelyek száma: 55 fő

 A név magáért beszél.

A teremben a régi idők rusztikus stílusa modern építészeti elemekkel keveredik, a félköríves kialakításnak, hatalmas üvegfalaknak köszönhetően egyedülálló körpanoráma nyílik.

Élvezze a visszafogott vidéki eleganciát és a fantasztikus kilátást!


Különleges alkalmak

Tegye igazán emlékezetessé rendezvényeit! Az Echo Restaurant & Café nem csak a felejthetetlen helyszínt biztosítja hozzá, de csapatunk egyéni elképzeléseit is megvalósítja.

Éttermünk kiválóan alkalmas üzleti ebédek, vacsorák, családi rendezvények, baráti összejövetelek vagy akár egy meghitt hangulatú romantikus vacsora lebonyolítására is.

A gyönyörű balatoni panoráma tökéletes díszlet esküvőhöz is, amelyet igyekszünk minél emlékezetesebbé tenni. Nem csak az ünnepi ebédet, vacsorát, de a polgári szertartást is megtarthatják nálunk. Részletekért kattintson ide.

Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük éttermünkben vagy kávézónkban.

 

Üdvözlettel:

Az Echo Restaurant & Café Csapata

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

🐾 Gazdiknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:00-22:00
Kedd
11:00-22:00
Szerda
11:00-22:00
Csütörtök
11:00-22:00
Péntek
11:00-22:00
Szombat
11:00-22:00
Vasárnap
11:00-22:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.