Elizabeth Hotel
Szállás
Gyula

Leírás

Bemutatkozás

Gyula wellness szállodája a minőség szerelmeseinek…


Élvezze Ön is a 2021-ben megújult Elizabeth Hotel által nyújtott számtalan kényelmi szolgáltatást! A Gyulai Vár közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, század eleji hangulatot idéző szálloda a Várfürdőtől és az Almásy-kastélytól alig 200 méterre igazi oázis mind az üzleti vendégek, mind a pihenni vágyó vendégek számára. Az Elizabeth Hotel, Gyula négycsillagos szállodája, 50 elegánsan berendezett szobával, 4 szoba kategóriával (Classic, Standard, Deluxe és Junior lakosztályok) várja vendégeit. 

Kastélyjellegű szállodánk egyik épületét az Almásy-család építette 1905-ben. A másik szárnyat 30 évvel később, 1934-ben adták át. Ebben működött az Erzsébet Szeretetház, melyet a szájhagyomány szerint az Almásy-családnál gyakran vendégeskedő Erzsébet királynéról neveztek el. Szállodánk neve is ezt az emléket őrzi.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik. Mesebeli ihletésű Tündérkert Wellness Centrumunkban megtalálja azt a nyugalmat és számtalan feltöltődési lehetőséget, amelyekre egy hosszú, fáradt nap után testének és lelkének szüksége lehet.

Kultúrát kedvelő vendégeinknek ajánljuk Galériánkat, ahol a kortárs magyar művészet gyöngyszemei tekinthetők meg, a gyulai szállodák körében egyedülálló módon.

Az Elizabeth Hotel megvalósult és aktuális bővítési, fejlesztési munkái:

A szálloda menedzsmentje elkötelezett a minőségi szolgáltatások és fejlesztések irányában, melynek köszönhetően az alábbi munkák valósultak meg: 

A beruházások első ütemében a szálloda parkolójának a szomszédos utcában történő kialakítása valósult meg. A bővítésnek köszönhetően az addig a szálloda udvarában parkoló autók helyén a fejlesztések második. ütemében napozóterasszal, pihenőszigetekkel ellátott zöld park kiépítése valósulhatott meg.

A II. ütem a szálloda épületét is érintette, ugyanis 6 db várra néző panorámás, erkélyes junior lakosztály épült, valamint bővítésre került az étterem és kialakításra került egy elegáns kávézó és bár részleg is.

A jelenleg folyó III. ütem a hotel kertjében zajlik, ahol egy feszített víztükrű szabadtéri medence és egy hozzá kapcsolódó 160 m2-es vendéglátó rész és napozóterasz szolgálja majd a vendégek szórakozását és gondtalan pihenését. Az építkezés tervek szerint ápriis közepére bejejeződnek. Engedélyeztetéseket követően főszezonban már vendégeink is használatba vehetik.


Házirend

KISÁLLAT (KUTYA, MACSKA)

 

A szálloda kijelölt szobáiba kistestű háziállat (max. 8 kg testsúlyig) a Vendég felügyeletével, térítés ellenében bevihető. A közös helyiségeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva, kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják, de egyéb helyiségeit, úm. étterem, wellness teljes területe, fitnesz terem nem látogathatják. A Vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.

Kisállatdíj: 7.000 Ft/ kutya / éj (takarítási díjat tartalmazza)

Fogyatékkal élő személyek esetében, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő habilitációs kutyakiképző szakképesítéssel rendelkező segítő kutyákat díjmentesen fogadunk.


Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények