Ensana Thermal Aqua
Szállás
Hévíz

Leírás

All-inclusive családi wellness szálloda Hévízen.

Egészség és all-inclusive kicsiknek és nagyoknak

Szállodánkban minden generáció megtalálja, amit keres! A kiváló gyógyszolgáltatások mellett az Aqua Health Spa Hotel számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és kellemes pihenésre vagy egy aktív családi üdülésre. Ami pedig a legjobb, mindez korlátlan étel- és italfogyasztással jár!

A szépen felújított 4*-os all inclusive ellátást nyújtó Ensana szálloda csak pár lépésre helyezkedik el a híres termál tótól. A helyi természeti forrásokat, a gyógyvizet és a különleges iszapot számos hagyományos hévízi gyógykúrához vagy modern terápiához használjuk fel, melyeket kiváló orvosaink és terapeutáink az Ön személyes igényeihez és egészségi állapotához szabnak.

A tágas medencetér, kényeztető masszázsok és szépségkezelések zavartalan wellness pihenést ígérnek, a szórakoztató Bubbles Club programok valamint a játszószoba és gyerekmedencék a gyerekek számára teszik felejthetetlenné az itt töltött napokat. Amit kicsik és nagyok egyformán értékelnek, az a kitűnő all-inclusive ellátás. Tökéletes üdülés minden generációnak!


Házirend

Kisállat-szabályzat


Nem kell otthon hagynia házi kedvencét. Szállodánkban szívesen látjuk kis és közepes méretű cicáját vagy kutyáját is!

Ahhoz, hogy az itt tartózkodás mindenki számára zavartalan és élvezhető legyen, kérjük négylábú kedvenceikkel utazó Vendégeinket, fogadják el a vonatkozó szabályokat: 

Szállodánkba háziállat behozható. A szobákban tarthatók és a közös helyiségeket a Vendég felügyelete mellett, a szobába jutás céljából használhatják, egyéb helyiségek (étterem, uszoda stb.) látogatása azonban nem engedélyezett.

A vendég teljes felelősséggel tartozik a házi kedvence által okozott károkért

Max. 1 kisállat szobánként

Kizárólag macska vagy kutya

Felár: € 25,-/éj

A házi kedvenceket pórázon vagy hordozóban kell tartani a szálloda közös tereiben.

Szobafoglaláskor kérjük, tájékoztasson bennünket, ha háziállatát magával hozza.


Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények