Erdei Kisház Noszvaj
Szállás
Noszvaj

Leírás

Noszvaj legszebb részén, a tó és az erdő közötti részen fekszik a Erdei Kisház Noszvaj. Elsősorban családosoknak és csoportoknak ajánljuk.

Az Erdei Kisházat neked találtuk ki, mivel most épült, minden új és színvonalas. A konyhákban mindent megtalálsz. Az ágyak kényelmesek, közép-kemény IKEÁ-s matracokkal. A szobák egy része hűvös és sötét (földszint), a többi világos, és akár a napfelkeltét is nézheted az ágyadból.

A szobákban sok fogas és polc található, de ha egyszerre 4-5 eszközt kell töltened, az sem probléma A 40″-os UltraHD-s televíziónkon az összes adót nézheted HD-ben. Igen, az HBO-t is.

A Kisházban találsz társasjátékokat, könyveket, sportfelszereléseket, bringát. Minden napozáshoz és kikapcsolódáshoz szükséges kellék is biztosított.

KUTYA JÓ DOLGOD LESZ!

Nyaralni, kirándulni, túrázni kutya nélkül? No way!

Mivel az Erdei Kisház minden munkatársa elkötelezett állatbarát, ezért teljesen egyértelmű volt számunkra, hogy ajtónk nyitva áll a négylábú vendégek előtt. Ha tehát hoznád a blökit, semmi akadálya, csak arra kérünk ezt jelezd nekünk előre, a foglaláskor!

Rengeteg olyan program van Noszvajon és a környékén, ami egy hatlábúnak (ember:2 + kutya:4 = 6) remek szórakozást jelenthet. Ezért is nagy az igény a kutyabarát szállásokra, mint az Erdei Kisház. 

Az erdei túrákon ne felejtsétek el, hogy a kutyákra is veszélyesek a kullancsok, így nyaralás előtt érdemes kezelni az állatot olyan szerrel, ami elriasztja az élősködőket. Az erdőben különösen ügyeljetek arra, hogy a kutyák mindig szem előtt legyenek, ha ezt nem tudjátok garantálni, akkor inkább tartsátok pórázon az állatokat, mivel a vadak és a többi túrázó biztonsága elsődleges. 

Kutyás vendégeink véleménye, a kutyákat sajnos nem tudtuk megkérdezni, mert általában a túra után jóllakottan durmoltak, egyöntetűen az, hogy itt minden eb jól érzi magát. A kisebbek a kertben is ki tudják magukat tombolni, a nagyobb testű jószágok pedig az erdő illatától elbűvölten, lelkesen kirándulnak gazdáikkal.

Gyerek, nagyi, kutya, senkit ne hagyj otthon, ha Nálunk töltöd a szabadságodat, mert mi azt szeretnénk, hogy az Erdei Kisházban valóban otthon érezd magad és ehhez szeretteid közelsége feltétlenül szükséges.

 

Kutyakaját hozz, a többit mi intézzük!Házirend

Persze ahogyan minden hotelben, úgy nálunk is vannak szabályok, amelyeket ebeknek és gazdáiknak be kell tartaniuk, de ezek nem fogják elrontani a nyaralást, ezt megígérjük.

Először is, ez ugye természetes és mondanom sem kell, csak egészséges, a kötelező oltásokkal rendelkező ebet fogadunk, őket azonban a legnagyobb örömmel.

A Kisháznak az alsó része (a szobák is!) kutyabarát rész, de arra kérünk, hogy allergiás és egyéb okok miatt kevésbé állatkedvelő vendégeinkre tekintettel a felső szintet tekintsétek tabunak, ide nem mehetnek fel az ebek. Érdemes hát a gazdiknak a lenti szobákból választaniuk, ez azért is jobb megoldás, mert tapasztalataink szerint a kutyák jobban kedvelik ezeket a csendes és hűvös szobákat, mint a fenti napfényes, teraszos tereket.

Az udvaron Tiétek a pálya! Játszhattok és pihenhettek kedvetekre. A közeli tóban a vízkedvelő négylábúak meg is mártózhatnak, ez ellen a helyi vadkacsa családnak ugyan biztos lesz némi kifogása, de majd kárpótoljuk őket némi etetéssel

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények