Etele Plaza
Bevásárlóközpont
Budapest

Leírás

Okos Plaza

A hazai piacon egyedülálló digitális megoldásokkal várja a látogatókat Magyarország első okosplázája. Az épület már a tervezési fázistól okos megközelítéssel került kialakításra, hogy a lehető legélvezetesebbé tegye a vásárlást.

Az újgenerációs bevásárló- és szórakoztatóközpontban számos USB csatlakozóval ellátott pad szolgálja a látogatók kényelmét, a food courton egy digitális játszószőnyeg várja a kisgyerekeket, az információs pultnál pedig egy magyarul beszélő humanoid robot, Pepper igazítja útba az érdeklődőket.

Egészségvédelem

A látogatók biztonságát és egészségük védelmét is a legkorszerűbb eszközök szolgálják. A belső terek – ahol csak lehetséges – szinte teljesen érintésmentesen is használhatóak. A légtechnikai rendszer UV-lámpás csírátlanító szűrőegységei fertőtlenítő vegyszer használata nélkül, másodpercek alatt pusztítják el a levegőben lévő vírusok és baktériumok közel 100 százalékát. A legforgalmasabb területeken és a mosdókban fertőtlenítési pontok állnak rendelkezésre. A mozgólépcsők gumiszalagjait folyamatosan, mozgás közben, egy beépített készülék fertőtleníti a minél nagyobb biztonság érdekében, továbbá a mosdókat is biztonságosan, érintés nélkül lehet használni.

Folyosóink tisztaságáért pedig önjáró takarító robotok is nap mint nap dolgoznak.

Etele App, vagyis a vásárlás új dimenziója

Találj oda az Etele Plaza bármelyik üzletébe könnyedén, zsebedben a legfrissebb kedvezményekkel!

Képzeld csak el, mennyi időt megspórolhatsz, ha nem kell térképekkel bajlódni, hogy megtaláld a kiszemelt boltokat. Az Etele Plaza könnyű megközelíthetőségét még egyszerűbbé teszi az Etele App, ami akár otthonról is elnavigál az Etele Plazaban található üzletekhez, és többek között izgalmas hírekkel, újdonságokkal és kedvezményekkel is vár.

Kedvezmények a zsebedben

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Etele App lesz az egyik leghasznosabb “barátod” a vásárlás során, hiszen segítségével már otthon végigpörgetheted kedvenc üzleteid legfrissebb ajánlatait. Így biztosan nem maradsz majd le semmi fontosról, hiszen az újdonságokról a telefonodon keresztül azonnal értesülhetsz majd!

Találkozz Pepperrel az ETELE Plaza-ban!

Pepper robot, az Etele Plaza vásárlóinak kedvenc droidja

Pepper robot szeptembertől az Etele Plaza Infobarjában teljesít szolgálatot. Pepper egy 120 cm magas humanoid robot, kialakításában tudatos volt az emberszerűség. Formáját tekintve barátságos, megnyerő, kedves benyomást kelt.

Pepper hostess robot, képes a beszédértésre és -szintézisre. Humanoid robotként képes a gesztikulációra, és a teljesen autonóm mozgásra is.

Pepper egyik legfontosabb képessége, hogy az Etele Plaza teljes térképét és üzleteit „fejből” ismeri. A feltett kérdésben a keresett üzlet nevét felismerve elnavigál az üzlethez: kijelzőjén megjelenik a térkép az üzlet pontos pozíciójával. Pepper tabletjén keresni is tudsz, így a térkép támogatja a vizuális megjelenítést is.

Állatbarát pláza

Házi kiskedvence hozzánk bármikor elkísérheti. A házirend és a higiéniai szabályok betartása mellett bárhol szívesen látjuk Önöket. Bízunk a felelős állattartói viselkedésben, ezért a bevásárlóközpontot a kiskedvencek pórázon látogathatják.

Házirend

Felhívjuk a kedves látogatóink figyelmét, hogy az egyes üzletek szabályozásai ettől eltérhetnek. Az állatbarát üzletekért keresse a „kiskutya piktogramot” üzleteink neve mellett.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Pihenés
Vásárlás
Étterem
Akadálymentesség
Parkolás
Wi-Fi
Mozi
Elektromos autótöltő
Edzőterem
Ajándékutalvány
Összes mutatása (14)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
06:00-22:00
Kedd
06:00-22:00
Szerda
06:00-22:00
Csütörtök
06:00-22:00
Péntek
06:00-22:00
Szombat
06:00-22:00
Vasárnap
06:00-22:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.