Fekete Gólya Pihenőház
Szállás
Baja

Leírás

A Fekete Gólya Pihenőház összesen 7 db szobával várja a vendégeit.

A főépületben 5 db, 3 ágyas szoba található. A szobák 2+1 személyesek. 

A főépület nagyon jól felszerelt közös konyhával-étkezővel, társalgóval rendelkezik. WIFI, TV áll a vendégek rendelkezésére. Kisgyermekek részére etetőszékkel, babaággyal is rendelkezünk. A főépület bejáratánál található óriási terasz tökéletes választás a reggelihez, kávézáshoz, esti borozáshoz, beszélgetésekhez.

A 2 db WC és a 2 db tusolóval felszerelt fürdőszoba közös használatú. A ház közösségi terei klímával felszereltek. Télen a meleget elektromos radiátorok és fűtő klíma biztosítják, de nem csak hangulatos, hanem fantasztikus meleget is ad, ha a fatüzelésű kandallókba is begyújtunk.

Faház szobák:

A pihenőház hatalmas kertjében áll a két külön bejáratú szobával rendelkező faház. A faházban 2 db különálló, fűthető, légkondícionált, 5-5 ágyas szoba találhat, melyek elektromos radiátorokkal és klímával felszereltek.

A faház szobákat választó vendégek részére a kert szintjén, a főépület földszintjén található a 3 db teljesen szeparált tusolóval felszerelt fürdő, és a 2 db WC.

Faházas vendégeink rendelkezésére áll a 2 db nyitott nyárikonyha. Ezekben a beépített bográcsozó és grillpult mellett, gázsparhelt, mosogató és hatalmas pult szolgálja a napi konyhai tevékenységeket.

Megépült a kertben két, fedett étkező és kerti/nyári konyha, gáztűzhellyel, grillezési és bográcsozási lehetőséggel, valamint 2-2 mosogatóval. A főépület előtt álló konyhához kemence is épült, melyben vendégeink igénye szerint készítünk ízletes, tájjellegű finomságokat.

Ez a két fedett kerti konyha váltja fel a korábbi szűkös kemping konyhát!!

Hatalmas udvarunkon öreg tölgyfák árnyéka, szaletli, kerti hintaágyak, fapadok, faasztalok, mászóka, hinta, csúzda biztosítja a kellemes pihenést.

Lehetőség van kertünkben bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre, kemencézésre, hintázásra szaladgálásra, tollasozásra, pingpongra és…

Kemencénkben megrendelésre kemencés lakomát készítünk!

A Fekete Gólya Pihenőházban, kerékpárokat, kajakokat és kenukat is lehet bérelni.

Vezetett túrákat szervezünk, ahol bejárjuk a gemenci erdők legszebb részeit, bemutatjuk vízről, kerékpárról, vagy gyalogosan a számunkra legszebb helyeket.

Elkalandozunk a legjobb strandra, tábortüzet gyújtunk a parton és megkóstoljuk Bácska valódi ízeit.

Check-in, check-out feltételek

Vendégházunkban az érkezési, távozási időpontok a Ti érdekeiteket szolgálják, hogy az ígért időpontban tökéletesen tiszta, felkészített szobával várhassunk Titeket.

Ezért kérjük, hogy távozás napján, legkésőbb 9:30 -ig hagyjátok el a szobátokat, hogy legyen időnk kitakarítani a következő vendég érkezése előtt.

Az érkező vendégek legkorábban 15:00 -tól tudják elfoglalni szobájukat, azaz ekkorra tudjuk garantálni, hogy kész lesz a szoba. Ha korábban végeztünk és már itt vagytok, természetesen nincs akadálya, hogy beköltözzetek, de ígérni, csak ezt az időpontot tudjuk!

Fizetési feltételek

A Fizetési feltétel az elérhető ártól függően eltérő lehet. Kérjük, ellenőrizd a pontos fizetési szabályzatot az Ár neve mellett.

Csoportos foglalási feltételek

A Fekete Gólya Pihenőházban nagy szeretettel látunk vendégül nagyobb családokat, baráti társaságokat, csoportokat!

A társas együttélés szabályait betartva fogjátok magatokat Ti is és a többi vendég is jól érezni.

Kérjük legyetek tekintettel a többi vendégre is, összejöveteleitek, vacsora, játék közben fokozottan ügyeljetek rá, hogy viselkedésetekkel, hangoskodással mást ne zavarjatok!

A lakótársak pihenésének megzavarása, illetlen viselkedés, mások inzultálása esetén a vendéglátást azonnal meg fogjuk szakítani, a szállást haladéktalanul el kell hagyni.

Házirend

Házi kedvencekre vonatkozó szabályzat

A Fekete Gólya Pihenőházban nagy szeretettel látjuk vendégül, szófogadó, tiszta, szobatiszta, másokat nem zavaró kutyusodat!

Kutyusod a szobában tartózkodhat, a saját fekhelyén alhat. Az ágyra, bútorokra nem mehet fel.

Minden, a háziállatod által okozott kárt, plusz munkát köteles vagy megtéríteni.

(ajtó, bútor kikaparása, ágynemű sérülése, extra takarítás elvégzése...)

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Szállás
Parkolás
Túrázás
Reggeli
Kirándulás
Kajak/ kenu kölcsönzés

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-00:00
Kedd
08:00-00:00
Szerda
08:00-00:00
Csütörtök
08:00-00:00
Péntek
08:00-00:00
Szombat
08:00-00:00
Vasárnap
08:00-00:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.