Figi és Lipike
Bisztró
Budapest

Leírás

Figi és Lipike, a sármos férfi duó legendás volt. Az ő életszeretetük, kulináris kíváncsiságuk, természetes hedonizmusuk inspirálta a bisztrót.

Figi & Lipike

A bisztró franciás tarte-okkal, töltött croissanttal indítja a napot, firenzei La Marzocco gépünk szorgosan főzi a kávékat. A szendvicsekhez finom sonkákat és sajtokat válogattunk, ebédre napi ajánlatokkal készülünk, saláták, levesek, fűszeres húsok mindig lesznek. Süteményeink színes ékszerként sorakoznak a pultban, a sós ropogtatnivalók, érlelt sonkák és sajtok otthonra is vihetőek. Mert a deliben minden alapanyagunk meg is vásárolható, a polcokon görög és portugál oliva olajok, és a tokaji borvidéket joggal mennybe vivő, zamatos, minerális borok sorakoznak.

Családi emlékek mesélik

Ők nemcsak tévedhetetlenül tudták, hol vannak a jó dolgok, de felfedezéseiket örömmel osztották meg másokkal is.

Ezt fogjuk mi is.

A jókedvű agglegények imádták az életet

Barátságuk erejében, levegőjében mindenki szeretett megmártózni. Velük kisütött a nap, ők bejutottak minden koncertre és színházi premierre, ha kirándultak, mindig a legjobb helyeken kötöttek ki. Utazásaik eldugott kis éttermekhez vezettek, különleges borospincék nyíltak meg előttük, és a reggel rendre illatozó pékségek vajban úszó süteményei, aromás kávék, füstölt sonkák között találta őket.

Amikor együtt főztek, sose vitáztak

Imádták a gyerekeket, akik hangosan visítozva repültek a karjaikban, a felnőttek meg nevetve hallgatták kalandjaikat, mert azokból aztán akadt, bőven.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Desszert
Bor
Kávé
Saláta
Tea
Leves
Ebéd

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-22:00
Kedd
08:00-22:00
Szerda
08:00-22:00
Csütörtök
08:00-22:00
Péntek
08:00-22:00
Szombat
09:00-22:00
Vasárnap
09:00-20:00

Térkép