Fórum Debrecen
Bevásárlóközpont
Debrecen

Leírás

FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont immár 12. éve a régió legszebb és legnagyobb bevásárlóközpontjaként a divat meghatározó képviselője. A FÓRUM és a divat mára már elválaszthatatlanok egymástól, hiszen a legújabb trendek mellett a legmodernebb irányzatok szintén a kínálat sokszínűségét bizonyítják. Hazai és nemzetközi világmárkák egyaránt megtalálhatóak csak úgy, mint a Zara, Bershka, Mayo Chix, Douglas, Springfield, Saxoo London és még számos üzlet.

A FÓRUM a város szívében 3 szinten, 120 üzlettel, 800 parkolóval, kedvező parkolási díjakkal, számos étteremmel, kávézóval, valamint változatos rendezvényeivel, várja a kikapcsolódásra és kellemes időtöltésre vágyó látogatókat.
A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont rendezvényeivel​​​​​​​, is arra törekszik, hogy mindenki jól érezze magát és kellemes környezetben, élményekkel gazdagodva térjen újra vissza legközelebb is.
Fontosnak tartjuk, hogy a Bevásárlóközpont nem csak 120 trendi üzletet magában foglaló épület, hanem számtalan karitatív kezdeményezés, támogatás aktív partnere, melyek közül az évek során sok tradícióvá vált.

Bízunk benne, hogy Önöket is látogatóink körében tisztelhetjük.
A FÓRUM bevásárlóközpontba a házirendet betartva hozhatod kedvenced, a bevásárlóközpont weboldalán pedig a kutyabarát üzletek listáját is megtalálod.

Házirend

Házirend kutyatulajdonosoknak

  • A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpontba csak beoltott, féregtelenített, chipelt kutyát lehet behozni, és kérjük, hogy minden esetben tartsák maguknál a kutya oltási könyvét.
  • Csak olyan kutya hozható be a FÓRUM-ba, amelyen póráz van. 10 kg felett a szájkosár kötelező.
  • Text
  • Kutyát az ételudvarba, az élelmiszerüzletbe és a gyógyszertárba bevinni tilos!
  • A mozgólépcső használata kutyák számára fokozottan veszélyes! A kistestű kutyákat – 10 kg alatt – kézben kell vinni, a nagyobb testű kutyákkal, kérjük, használják a lifteket.
  • Kérjük, kutyáikkal különösen vigyázzanak a kisgyerekek és más kutyák közelében.
  • Kérjük, csak jól szocializált kutyát hozzon a FÓRUM-ba, amelyik megszokta a tömeget és a lármát.
  • A kutyának a szökőkútból inni, abban pancsolni tilos!
  • Kutyapiszok-zacskóról minden esetben a gazdiknak kell gondoskodniuk. Amennyiben a kutya véletlenül a földre piszkít, kérjük, takarítsák fel, és utána haladéktalanul jelezzék az információs pultnál ülő munkatársaknak, akik intézkednek a fertőtlenítő takarításról.
  • Amennyiben a kutya és a gazdája nem tartják be a rájuk vonatkozó szabályokat, a kutya a bevásárlóközpont területéről kitiltásra kerülhet, a látogatók és a többi kutya érdekében.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Divat
Elektronika
Gyorsétterem
Kávé
Vásárlás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
09:00-20:00
Kedd
09:00-20:00
Szerda
09:00-20:00
Csütörtök
09:00-20:00
Péntek
09:00-20:00
Szombat
09:00-20:00
Vasárnap
10:00-18:00

Térkép