Garden Hotel Wellness és Konferencia
Szállás
Szolnok

Leírás

 Szállodánk 2003-ban nyitotta meg kapuit.

A hotel konferenciák, családi, baráti, üzleti összejövetelek kiváló helyszíne, mely 62 db elegánsan berendezett szobával rendelkezik. Légkondicionált szobáinkban televízió, minibár és internet-csatlakozási lehetőség szolgálja vendégeink kényelmét.

Modern technikai berendezésekkel felszerelt termeink mellett segítőkész, udvarias személyzet a garanciája a sikeres rendezvény lebonyolításának.

Éttermünkben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat, melyet mesterszakácsaink készítenek el.

Élvezze szolgáltatásainkat

Egy fárasztó nap után várjuk wellness részlegünkben a kikapcsolódni, felfrissülni vágyó szállóvendégeinket, és klubtagjainkat. A Wellness részleg mellett kialakított napozóterasz, és a gyermekeknek kialakított játszótér vendégeink kellemes időtöltését szolgálja.

Folyamatosan frissülő honlapunkon részletes tájékoztatást kaphat szállodánk szolgáltatásairól, aktuális program- és csomagajánlatainkról.

Bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt!

Házirend

A szálloda területére háziállat behozható, a szállodai szobába pedig felár ellenében. A behozható háziállatok fajtái: kutya, macska, kisemlős (maximum kettő darab szobánként). A bevitt állat magatartásáért, tisztaságáért, az általa okozott kárért a vendég tartozik felelősséggel. A bevitt állat nem maradhat őrizetlenül a szobában.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Wellness
Konferencia
Étterem

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.