GOBUDA Mall
Bevásárlóközpont
Budapest

Leírás

Örülünk, hogy itt vagy!

Örülünk, hogy itt vagy! A GOBUDA Mall egy olyan hely, ahol mindig jól érezheted magad. Nem számít, hogy egy finom ebéd, egy divatos napszemüveg vagy a legújabb bestseller könyv miatt jössz el hozzánk, a hangulat olyan, mintha el sem hagytad volna lakásod megszokott kényelmét. Az emberléptékű méret és a barátságos környezet mind-mind azt a célt szolgálják, hogy GOBUDA Mallba lépve magad mögött hagyhasd a hétköznapok fáradalmait. Természetesen bármikor megéri ellátogatni hozzánk, hiszen üzletházunk kínálata folyamatosan bővül. Így a GOBUDA Mallba betérve mindig találhatsz valami új, izgalmas felfedeznivalót!

A korábbi EuroCenter helyén felépült GOBUDA Mall Észak-Buda első számú bevásárlóközpontja, egy olyan emberléptékű, modern találkozóhely és közösségi tér, ahol igazán otthon érezheted magad. Nálunk a bevásárlás és az ügyintézés kikapcsolódás is egyben. Bővülő üzletkínálattal, hasznos szolgáltatásokkal, éttermekkel, kávézókkal és kellemes otthonos terekkel várjuk látogatóinkat.

Gyere át hozzánk, fedezd fel a GOBUDA világát!

Állatbarátok maradtunk!

Állatbarát épületként a bevásárlóközpont közösségi területeit továbbra is látogathatod pórázon vezetett és szájkosarat viselő házi kedvenceddel. Egyes üzletek szabályozásai azonban ettől eltérhetnek, ezért erről minden esetben az adott üzletben érdeklődj.

Fenntarthatóak vagyunk!

A fenntarthatóság szempontjait előtérbe helyezve számunkra fontos, hogy mind az épületben, mind pedig a megközelítéskor csökkentsük az energiafelhasználást. Az átalakítást követően több természetes fény árad be az épületbe, és a kiegészítő világításokat LED fényekre cseréltük. A levegő tisztításáról és otthonosságérzet növeléséről a folyosókon elhelyezett növényeink gondoskodnak. Ezenkívül a ház tetején hamarosan megnyílik 2000 m2-es zöld tetőkertünk.

Kiváló elhelyezkedésünknek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk, ez a legkörnyezetkímélőbb megoldás, hogy eljuss hozzánk. További környezettudatos közlekedést segítő megoldásaink: kerékpár elhelyezésére alkalmas tárolók, elektromosautó-töltő állomások. A kerékpártárolók díjmentesen vehetőek igénybe.

Akadálymentesek vagyunk!

Akadálymentesített belső tereink lehetővé teszik, hogy mind a közösségi terek, mind a mellékhelyiségek és a parkolók is a mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő látogatók, valamint a babakocsival érkezők számára is megközelíthetőek legyenek.

Egészségtudatosak vagyunk!

Számunkra is fontos az egészség megőrzése, ezért az alábbi intézkedéseket vezettük be, hogy biztonságban érezhessétek magatokat:

  • Fokozott fertőtlenítés a liftekben, mozgólépcsőn és mellékhelyiségekben.


Széles körű szolgáltatásainknak köszönhetően a GOBUDA Mallban minden fontosabb dolgot elintézhetsz. Bankok és telekommunikációs szolgáltatók fiókjaival, barber shoppal és ruhajavítóval várunk, hogy a pihenés és szórakozás mellett hivatalos ügyeiddel is kényelmesen és gyorsan végezhess.

Vásárlás

A GOBUDA Mallban a napi vagy nagybevásárlást is ugyanolyan egyszerűen elintézheted, mint egy izgalmas könyv vagy egy ajándék beszerzését. Gyere át hozzánk, és fedezd fel folyamatosan bővülő üzletkínálatunk széles választékát!

Gasztro

Valami újat szeretnél kipróbálni? Vagy jól ismert ízekre vágysz? A GOBUDA Mallban biztosan megtalálod, amit keresel! Térj be hozzánk, folyamatosan bővülő gasztrokínálatunkban Te is megtalálod majd új kedvenc helyed!

Házirend

Kisállatokra vonatkozó házirendünket itt találod.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Kávé
Vásárlás
Étterem
Akadálymentesség
Parkolás
Wi-Fi
Barber shop
ATM

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
06:00-21:30
Kedd
06:00-21:30
Szerda
06:00-21:30
Csütörtök
06:00-21:30
Péntek
06:00-21:30
Szombat
06:00-21:30
Vasárnap
08:00-20:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.