Gólyafészek Vendégház
Szállás
Egerszalók

Leírás

Találja meg a nyugalmát a mi kis fészkünkben!

Üdvözöljük a GÓLYAFÉSZEKBEN, Egerszalók szívében! Vendégházunk, Egerszalók központjában, mindössze pár percre a gyógy- és wellnessfürdőktől várja pihenni vágyó Kedves Vendégeit. Azok számára akik élvezik a nagy kirándulásokat, finom borokat, és a különleges és egyedülálló természeti csodákat, tökéletes hely a feltöltődésre. Kényelmesen berendezett, szobáink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Ismét tovább bővítettük a szabadidős tevékenységek lehetőségét a Gólyafészek Panzióban és immár elmondhatjuk, hogy szinte bármely korosztály megtalálhatja nálunk a számára kedves kikapcsolódási lehetőséget a szabadban. Vendégeinket ettől a szezontól kezdve megújult fedett bográcsozási és nyársalási terasszal vártuk, illetve egy vadonatúj fürdődézsával. A gondozott füves udvaron a családi játékosok és a kisállattal érkezdő vendégek is jól érezhetik magukat. Végezetül pedig beszereztük a napozó ágyainkat is, mert azokra is gondoltunk, akik baráti beszélgetésekre, vagy egy dézsás csobbanás utáni napozásra vágynak. Úgy gondoljuk immár teljes lett a paletta, amivel szeretnénk hozzájárulni a feledhetetlen nyári Gólyafészek pillanatokhoz!

Kutyusaitokkal együtt várunk hozzánk!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Wellness
Szállás
Felszerelt konyha
Elektromos autótöltő

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.