Győr Plaza
Bevásárlóközpont
Győr

Leírás

Három telefonszolgáltató, az Auchan, bankok és bankautomaták, valutaváltó, kulcsmásoló, ruhatisztító, fodrászat, szolárium, valamint kutyakozmetika is Plaza látogatóinak kényelmét szolgálja.

Üzleteink mellett 10 termes, 3D-s multiplex mozi, valamint újdonságként már 4D-s mozi is gondoskodik vendégeink szórakozásáról. Az autóval érkezőket 366 férőhelyes parkolónk fogadja, a kerékpárral közlekedők pedig közvetlenül a bejáratoknál zárhatják le biciklijüket.

A Győr Plaza állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

Házirend

 • A Győr Plaza területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek ill. mindazon üzletekbe bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, kivéve az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket.

 • Nem hozhatók be a Győr Plaza területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

 • A Plaza területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.

 • A Győr Plaza területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.

 • Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, tiszta, ápolt állatot hozhat be a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.

 • Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.

 • A Győr Plaza területén az állat minden cselekedetéért a vezető/behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.

 • A Győr Plaza engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott (amennyiben fajtájánál kötelező), minden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.

 • A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia az állat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Győr Plaza szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére be kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltások megléte.

 • A Győr Plaza fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze az állat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.

A Győr Plaza fenntartja magának a jogot arra, hogy a kutyát és az állatot felvezető/behozó személyt a bevásárlóközpont területéről kivezesse, ha

 • a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét;

 • az állatot felvezető/behozó személy a Házirend 6. és/vagy 7. pontját megszegi;

 • az állat, amennyiben fajtájánál előírás, nem rendelkezik azonosító chippel.

Amennyiben az állat a Győr Plaza területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a Plaza biztonsági/takarító személyzetének jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.

A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.

A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát
Kutyakozmetika

🐾 Gazdiknak

Étterem
Vásárlás
Wi-Fi
Akadálymentesség
Parkolás
Pihenés
Mozi
ATM

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
09:00-20:00
Kedd
09:00-20:00
Szerda
09:00-20:00
Csütörtök
09:00-20:00
Péntek
09:00-20:00
Szombat
09:00-20:00
Vasárnap
10:00-18:00

Térkép