Happy Day Vendégház
Szállás
Kétbodony

Leírás

Elegáns Vendégház a pihenni vágyóknak

Vendégházunk 2022-ben épült erdők övezte, gyönyörű környezetben, Budapesttől alig 60 kilométerre a Pilis magasságainak ölelélésében, amelynek köszönhetően gyönyörű panoráma fogad minket a vendégház teraszáról és kertjéből egyaránt. A vendégháznak a Kétbodonyi HE taván (5 perc sétára a vendégháztól) saját horgászstége van, így a horgászat kedvelőinek is lehetőséget adunk saját tuljadonu stég használatára. A vendégház fekvésének köszönhetően csendes, nyugodt környezetben pihenhetünk, miközben a kertben süthet, főzhet bárki a kedvére való ételekből, amíg a vendégek másik fele a dézsafürdőnkben mártózik. Vendégházunk kutyabarát és állatbarát, így a házikedvenceknek is kialakított fekvőhellyel kedveskedünk

Mártózz meg a Dézsafürdőnkben!

Vendégházunk egyik fénypontja a dézsafürdőnk, amely parajdi sóval töltött kellemes hőmérsékletű vízzel várja a lazulni vágyókat.

Lazulj és Pecázz!

Észak Magyarország Nyugati felén, a Pénzes hegy lábánál elterülő festői táj részese a Kétbodonyi tó. A tározó 1968-71 között, árvízvédelmi víztározóként épült, ami mára már gyönyörűen kiépült. A rendkívül tiszta vizű tó tisztaságát, életminőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a gyakran hálóba és horogra akadó rákok. A tavat két beérkező élővíz táplálja. A gátról és a zsilip előtti nyílt vizű szakaszról pedig gyönyörű panorámát pillanthatunk meg. Ezen a részen kb. 2- 4 méter mély a víz, még az erdő alatti résznél csak 1,5 méter.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Fekhely

🐾 Gazdiknak

Pihenés
Szállás
Medence
Parkolás
Wi-Fi
TV
Sport
Légkondícionálás
Dézsafürdő
Grillezés
Összes mutatása (12)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.