Hari Kebab
Étterem
Budapest

Leírás

Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében egyaránt. Meg akartuk mutatni, hogy van élet a mikrózott gyorskajákon túl és igenis lehet éttermi színvonalon is alkotni ebben a műfajban. Zsolti és párja, Judit egy nagy hírű autentikus török kebabosnál tanulták ki a kebab készítés minden csínját-bínját, majd a több éves szakmai tapasztalattal felvértezve, az én vállalkozói rutinommal egyesítve indítottuk hódító útjára a Harsányi testvérek nevével fémjelzett kis éttermünket.

A jól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt mindig is legfőbb célunk, minél több elégedett vendéggel. A kezdeti probémák, nehézségek és kudarcok ellenére mindig kitartottunk elképzelésünk, célunk és álmunk mellett, rengeteg munkával, tanulással és fejlesztéssel igyekeztünk a felszínen maradni a hatalmas konkurencia tengerében.

Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk rá, hogy aki egyszer betér hozzánk, az utána velünk álmodik és rögtön visszavágyik. Igyekszünk évről-évre, időről-időre megújulni, fejlődni a minél tökéletesebb vevőélményt és minőségi vendéglátást szem előtt tartva. Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások, pénztárcabarát árak, becsületkasszás kávé és tea. Nálunk egyedülálló módon találkozik a kellemes, családias környezet a bisztró hangulattal Budapest VII. kerületében, a Keleti Pályaudvartól pár perc sétára.

Ráadásul állatbarát hely is vagyunk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval, 2017-ben és 2018-ban pedig a közönség szavazatai alapján az ÉV Kutyabarát helye is lettünk a fővárosban!.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Chipolvasó
Eledel

🐾 Gazdiknak

Étterem

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:00-21:00
Kedd
11:00-21:00
Szerda
11:00-21:00
Csütörtök
11:00-21:00
Péntek
11:00-21:00
Szombat
12:00-21:00
Vasárnap
12:00-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.