Hotel Bellevue
Szállás
Esztergom

Leírás

Kedves Vendégünk!

Szállodánk a festői szépségű Dunakanyar legfelsőbb városában – Esztergomban, a város első négycsillagos szállodájaként 2009. decembere óta fogadja Vendégeit.

A Bellevue Hotel Esztergom belvárosától 5 km-re a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára. Ennek tükrében nem meglepő szállodánk elnevezése, a bellevue francia eredetű szó, melynek jelentése: “szép kilátás”. E fantasztikus panorámát tapasztalhatják meg kedves Vendégeink 80 db légkondicionált, telefonnal, színes LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szobánk egy részéből, a 160 férőhelyes svédasztalos és a’ la carte kínálatú Tiffany éttermünkből és Panoráma teraszunkról, valamint a wellness-fitness épületszárny tetején elhelyezkedő napozó teraszunkról.

Wellness centrumunkban széles körű kényeztető kezelésekkel, fitness teremmel, 4 különböző típusú medencével és csodálatos szauna világgal várjuk a lazítani és szépülni vágyó Vendégeinket. 2016-ban szállodánk szolgáltatásai egy 110 m2 vízfelületű kültéri medencével is bővültek.

Kisgyermekes családok pihenésének megkönnyítésére szolgál házunkban lévő Lurkó-kuckó, ahol színes játékkínálattal szórakoztathatják magukat és egymást a legifjabb generációk tagjai. Míg a serdülő korú fiatalok az XBOX játékbarlangban virtuális játékokon vezethetik le felesleges energiáikat.

Szállodánk több mint 60 autó elhelyezésére alkalmas, ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

Konferencia-, illetve szekciótermeink egyaránt természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és modern technikai eszközökkel felszereltek. Méreteik igény, résztvevőszám szerint alakítható, így tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, esküvők, termékbemutatók, kiállítások, konferenciák, állófogadások lebonyolítására.

Reméljük, hamarosan személyesen is köszönthetjük Önt a Bellevue Hotelben, a béke és harmónia völgyében!


Házirend

Szállodánkba Vendégeink házi kis kedvencét (kutya, macska) térítés ellenében tudjuk fogadni. Érkezésükről, kérjük, előre tájékoztassák a recepciót. Kedvenceik és Vendégeink nyugalma érdekében, kérjük, hogy az állatot minden esetben a tartásukhoz szükséges eszközökkel (pl. nyakörv, póráz, állathordó) együtt hozzák szállodánkba. Nem ismerjük kedvence étkezési szokásait, így ételt és edényt nem tudunk a számukra biztosítani. Megértésüket köszönjük.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az étterembe és wellness részlegünkre házi kedvencüket nem vihetik magukkal.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Wellness
Étterem
Szállás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények