Hotel Bonvino Wine & Spa
Szállás
Badacsonytomaj

Leírás

Hotel Bonvino - "Éld át Badacsonyt!"

Badacsonyban található a Hotel Bonvino Wine & Spa, mely Magyarország első aktív és borszállodája! A Hotel a festői borvidéken, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található.

Legyen a vendégünk és fedezze fel velünk a környék és az egyedi hangulatú szálloda által kínált élményeket!

Bor, aktivitás, wellness

Megmutatjuk Badacsony, a Vulkánok völgye és a Balaton romantikus, sokaknak ismeretlen arcát, szépségét: különleges kirándulásokra, nordic walking túrákra, pincelátogatásokra, borvacsorákra, lovaglásra, vártúrára és még számtalan különleges programra csábítjuk a bor és az aktivitás jegyében. Az aktív pihenést selfness szolgáltatások egészítik ki: kiválóan felszerelt wellness részleg, jóga, önfejlesztő és szórakoztató programok, tematikus napok, hétvégék várják vendégeinket.


HELYI ÍZEK, BADACSONYI BOROK ÉS PINCÉKGASZTRO & BOR

A régióra jellemző specialitások (mangalica, kecskesajt), nemzetközi ételkülönlegességek, tradicionális magyar ételek, diétás és reformételek, több mint 100 féle bor a borlapon, kávé és tea különlegességek, alkoholmentes italok bármelyikét megtalálja éttermünkben és borbárunkban.


MASSZÁZS, VITORLÁZÁS, STRANDOLÁSWELLNESS & AKTÍV PROGRAMOK

El se hinné mi mindent kínál Badacsony. Fedezze fel az aktív programlehetőségeinket, a fárasztó nap után pedig várja wellness részlegünk, ahol igazi relaxáló élményekkel gazdagodhat.


ESKÜVŐK, CÉGES ESEMÉNYEKRENDEZVÉNYEK

Hotelünk ideális rendezvény- és konferencia-helyszín, hiszen Badacsony szívében, csodálatos balatoni környezetben, a nagyvárosi zajtól távol zavartalanul tarthatók meg a különböző programok.


Négylábú vendégeinket is szívesen látjuk szállodánkban! 

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények