Hotel Silvanus Visegrád
Szállás
Visegrád

Leírás

Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink itt-tartózkodásuk idejére megfeledkezve gondjaikról, feltöltődve, kipihenten, megújultan és elégedetten, testben és lélekben egyaránt harmóniában folytathassák mindennapjaikat. Szállodánk személyzete a szíves vendéglátást mindig szem előtt tartva csak arra törekszik, hogy a vendég úgy érezze magát, mintha vendégségben lenne nálunk. Számunkra megtiszteltetés, ha távozáskor azt halljuk: „Hamarosan visszatérünk Önökhöz!”

Méreteinkben elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy egy négycsillagos konferencia és wellness hotel minden szolgáltatását és kényelmét biztosítsuk, de elég kicsik ahhoz, hogy minden kedves vendégünk számára meghitt és intim hangulatot teremtsünk, és külön figyelmet szenteljünk nekik.

A Dunakanyar fölé magasodó hegy tetején álló szállodából csodálatos panoráma tárul a vendégek elé.

Szállodánk Visegrádon, a Fekete-hegy tetején található, mely a 11-es főúton keresztül közelíthető meg. Visegrádot elérve a kompállomásnál kell a hegy irányába kanyarodni és a szerpentin úton végighaladva a hegy tetején elénk tárul a szálloda.


Kutyabarát szállodaként mi is családtagnak tekintjük a négylábúakat, akik természetes, hogy elkísérik a gazdikat a pihenés, kikapcsolódás során is. Ennek megfelelően szívesen fogadjuk az Önök négylábú kedvenceit is szállodánkban. 

Ugyanakkor azon Vendégeinkre is tekintettel kell lennünk, akik nem ilyen nyitottak a háziállatok iránt, és/vagy zavarja őket a kutyák viselkedése. 

Kérjük, az alábbi szabályzatot figyelmesen olvassák át és tartsák be annak érdekében, hogy a Hotel Silvanusban töltött idő minden Vendégünk számára tökéletes és zavartalan kikapcsolódást nyújthasson.


Házirend

Szállodánkba kistestű és közepes méretű, szobatiszta, ápolt külsejű kutyák hozhatók be felár ellenében. Nagytestű ebeket sajnos nem áll módunkban fogadni. 

Szőrét hullató ebet a szállodába tilos behozni. 

A kutyatartási felár nem fedezi az eb által esetlegesen a szállodában okozott szennyeződés vagy kár tisztítását vagy helyreállítását. Extra takarítás vagy javítás szükségessé válása esetén a szálloda vezetősége plusz díjat számíthat fel. 

Kutyát a szobákban – vagy bárhol másutt – felügyelet nélkül nem szabad hagyni! 

Amennyiben más Vendégek panasszal élnek az eb viselkedésére vonatkozólag, a vezetőség figyelmezteti a kutya gazdáját. Többszöri eredménytelen kérés esetén a Vendéget megkérjük, hogy kutyájával hagyja el a szállodát. 

A kutya felügyeletét csak olyan személy láthatja el, aki képes az állat féken tartására. 

A kutyatulajdonos köteles gondoskodni bolhanyakörvről vagy más, paraziták elleni védelemről. 

A kutyatulajdonos köteles magával hozni az állat oltási könyvét, hogy szükség esetén igazolni tudja a kötelező oltások meglétét. 

Külföldi tulajdonos köteles magánál tartani az eb kutyaútlevelét. 

A kutyák a szálloda területén csak pórázon tarthatók. 

Agresszív ebeket a szállodába nem lehet behozni. Az agresszíven viselkedő kutyák a szállodából azonnali hatállyal kitilthatók. 

Az ebtulajdonos köteles kérés nélkül felszedni a kutyapiszkot, ha az eb a szálloda területén ürít. 

A folyamatosan ugató kutya a többi vendéget nagymértékben zavarhatja, ezért az ilyen eb a szállodából kitiltható. 

Az ebeket a szálloda teraszaira – a társas szabályok megtartása mellett és a Panoráma medence környékének kivételével – ki lehet vinni, de az Étterem területére kutyák nem léphetnek be. 

Kutyát az Uszoda és Wellness-centrum területére nem szabad bevinni. 

A kutyák a szálloda nyilvános belső tereit – az Étterem és a konferenciatermek kivételével – látogathatják, de az ott elhelyezett berendezéseket, bútorokat nem használhatják. 

A kutyát a szobák erkélyeire huzamosabb időre kizárni nem szabad. 

Kutyát a szobák fürdőkádjaiban, zuhanyzóiban fürdetni nem szabad. 

A kutyák a szobákban található ágyakat, bútorokat nem használhatják. 

A fürdőszobákban található törülközők, textilek a kutyák tisztán tartására nem használhatók, erre kérjük saját törölközőt hozni és használni. 

A kutyát a szálloda melletti játszótérre nem szabad bevinni.


Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények