Johnny's Bistro Veszprém
Bisztró
Veszprém

Leírás

The #bistros

Bár minden Johnny’s a sajátos bájáról híres, mégis van bennük valami közös. Mindegyiket úgy rendeztük be, hogy amikor átléped a küszöböt egy kaliforniai bisztróba csöppenj (anélkül, hogy átrepülted volna az óceánt).

Az élénk színek, a szörfdeszkák, a boxok és a fények között úgy fogod érezni, mintha egy #beach melletti bisztróba léptél volna be…de nem is nagyon részletezzük a látványt. Egyrészt azért, mert a képek többet mondanak ezer szónál, másrészt azért, mert a legegyszerűbb, ha eljössz és a saját szemeddel nézed meg, miről beszélünk.

Az enteriőr persze csak a hangulat egyik részét adja, amit a #team tölt meg élettel (és persze #ti). 

Vidámak vagyunk és fiatalok – nem csak fiatalosak, tényleg pörgős huszonévesek –, mosolyogva állunk a munkához és őszintén örülünk a nektek.Utóbbi nemcsak a kiszolgálásban, hanem abban is megnyilvánul, hogy az egyedi kéréseiteket zokszó és szájhúzogatás nélkül oldjuk meg (pl. speciális étrend, ételintolerancia).

A pozitivitásunkat sokan az egyik legnagyobb erényünkként emlegetik – az ételekkel holtversenyben. Szívélyesek vagyunk, kedvesek, távol áll tőlünk a tolakodás és türelmesen kivárjuk, hogy válassz az étlapról és elfogyaszd a rendelésed.

Mert mi tényleg azt szeretnénk, hogy #jólérezdmagad.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Bor
Hamburger
Street Food
Burrito
Saláta
Sütemény
Desszert
Sör
Ital
Összes mutatása (16)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
Zárva
Szerda
11:30-20:00
Csütörtök
11:30-20:00
Péntek
11:30-21:00
Szombat
11:30-21:00
Vasárnap
11:30-20:00

Térkép