Kedvenc Mester Állatkórház
Állatorvos
Békéscsaba

Leírás

2014. áprilisában Békéscsabán a Lencsési buszforduló mögött, a Mester utca 7.szám alatt megnyitottuk a "Kedvenc Mester" Állatkórházat, hogy kiszolgáljuk a város ezen területén élők ,valamint korábbi pácienseink igényeit is.

A Kedvenc Mester Állatkórházban társállatok belgyógyászati alapellátása mellett foglalkozunk idős állatok gerontológiai vizsgálatával is, ami a kis kedvencek vérvizsgálatából, EKG-vizsgálatból, hasi és mellkasi ultrahang-és röntgenvizsgálatokból, esetleges ultrahangos fogkő-eltávolításból áll. A sebészeti alapellátáson(baleseti sebek ellátása,sérvek,ivartalanítások) kívül szemészeti műtéteket is végzünk (entropium, ectropium,harmadik szemhéj mirigyének előesése). A balesetes állatok ellátását digitális röntgen-készülékünk és scannerünk, valamint színes Doppleres ultrahanggépünk segíti. A baleseti ellátások közé a csonttörések és ízületi sérülések ellátása tartozik. Ezen műtétek elvégzésében Dr. Sprőber Zoltánnak 1996-óta van tapasztalata. A szívbeteg kardiológiai páciensek ellátásában EKG-készülék és színes Doppleres ultrahang segíti munkánkat.

Gyorstesztek segítségével elvégezzük bizonyos fertőző betegségek szűrővizsgálatát (macska FeLV, FIP, FIV, giardiosis, szívférgesség, parvovírus) is. Szűrővizsgálatokat végzünk egészségesnek tűnő állatok esetében is vérkép analizátorunk és vérbiokémiai analizátorunk segítségével. Ezen vizsgálatokat elvégezzük rizikópáciensek (májbetegség gyanúja, gennyes méhgyulladás) műtéti beavatkozása előtt. A kutyatenyésztő szervezetek részéről előírt kötelező dysplasia szűrővizsgálatokat rutinszerűen digitális röntgen technikánkkal végezzük, kapcsolatban állunk a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesülettel. Endoszkópos vizsgálatokat végzünk kedvenc állatok orrjárataiban, gyomrában idegentest keresés és eltávolítás céljából. Szájhigiénés vizsgálatok során felfedezett fogkövek ultrahangos eltávolítását is végezzük. Szülészeti alapellátás (császármetszés, fialás levezetése) mellett folyamatos "terhesgondozásra", illetve vemhességvizsgálatra is lehetőség van állatkórházunkban ultrahang készülékünk segítségével. A tüzelő szukák ciklusdiagnosztikáját (hüvelykenet vizsgálat, progeszteron vérvizsgálat) és tenyészkanok spermavizsgálatát is rutinszerűen végezzük. Természetesen elvégezzük az év minden szakában kis kedvenceik kötelező és ajánlott védőoltásainak beadását, mikrochippel való megjelölését is. Ezen túlmenően a külföldre utazó kedvencek (macska, kutya, vadászgörény) útlevéllel történő ellátását is biztosítjuk. Állatkórházunkban pácienseink részére lehetőség van bentlakásos ellátásra is. Egész évben szaktanácsadással állunk a kedves gazdik rendelkezésére.


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Endoszkópos vizsgálat
Sebészet
Belgyógyászat
Ultrahangos vizsgálatok
Útlevél
Kardiológia vizsgálat
Röntgen
Szülészet
Vérkép analizálás
Fogászati kezelések

🐾 Gazdiknak

Parkolás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
09:00-18:00
Kedd
09:00-18:00
Szerda
09:00-18:00
Csütörtök
09:00-18:00
Péntek
09:00-18:00
Szombat
09:00-11:00
Vasárnap
Zárva

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.