Kék Állatpatika és Állatorvosi Rendelő
Állatorvos
Balatonlelle

Leírás

Állatpatika

Állatpatikánk folyamatosan törekszik arra, hogy a világ vezető állatgyógyászati készítményeit biztosítsa az Ön kedvenceinek!

Kínálatunkban megtalálhatóak a világ legnevesebb állatgyógyszer-gyártó cégeinek termékei. Forgalmazzuk a Virbac, Zoetis, Elanco, Ceva, Boehringer, Bayer stb. által gyártott állatgyógyszereket, gyógyhatású készítményeket.

Az állatgyógyszereken kívül az állattartáshoz szükséges felszerelések, kiegészítők és állateledelek széles választékával várjuk vásárlóinkat.

Nálunk a termékeket nemcsak megvásárolhatja, hanem segítünk a házi kedvence számára leginkább megfelelő termékek kiválasztásában is.

Nyitvatartás: hétköznap 9-18


Rendelő

Állatorvosi rendelőnkben modern diagnosztikai eszközökkel, nyugodt környezetben kezeljük betegeinket.

A Kék Állatpatika és Állatorvosi Rendelőben célunk, hogy a legmagasabb szintű állatorvosi szolgáltatást nyújtsuk, kellemes és modern környezetben betegeink számára.

Több mint 30 év gyógyításban szerzett szakmai tapasztalatom segít a betegségek korai felismerésében és hatékony gyógykezelésében. Az egyre fejlődő kiegészítő diagnosztikai vizsgálatok még tovább segítenek a hatékony munkában. A balatonlellei rendelőnk nemcsak a helyi, hanem a környező települések (Balatonboglár, Fonyód, Balatonszemes, Balatonszárszó stb.) betegeinek ellátásában is kiemelkedő részt vállal.

Igény esetén a kezeléseket az állat tartási helyén is elvégezzük, telefonos egyeztetést követően.

Nyitvatartás: hétköznap 16-18

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Sebészet
Belgyógyászat
Bőrgyógyászat
Kiszállás
Ivarzás diagnosztika
Fogászati kezelések
Védőoltások

🐾 Gazdiknak

Vásárlás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.