Kis Veréb Körösparti Házikó
Szállás
Békésszentandrás

Leírás

Házikónk a Holt-Körös partján, Békésszentandráson található. A vízparti szállás különálló nyaraló, egyszerre csak egy vendégcsapat tartózkodik a telken.

Mindenki másba szeret bele: van, aki a végtelen alföldbe, más a Holt-Körösbe. Sokan a horgászat miatt járnak ide, mások a Szentandrási Sörfőzde kedvéért. De egy biztos: aki egyszer eljön, azt magával ragadja az érzés, hogy ide vissza kell még jönni :)

Férőhelyek

Házikónkban 6+2 főt tudunk elszállásolni. A földszinten található a fő hálószoba egy franciaággyal. A tetőtérben 4 különálló ágy található, melyek összetolhatóak. Kisgyermekek számára babaágyat ingyenesen biztosítunk.

Parkolás

Az autókkal a kapun belül lehetséges a parkolás, 3 autó kényelmesen elfér.

Fűtés

A házikónk téliesített, így hideg időben is tudjátok használni. Az emeleten egy hűtő-fűtő klíma található, a földszinten pedig egy elektromos kandalló.

Kerékpár

2 darab felnőtt kerékpár minding lent van a nyaralóban, használatuk ingyenes.

Horgászat

A siratói holtág igen gazdag halakban, így tökéletes horgász nyaraló. Horgászjegy vásárlását követően van lehetőség horgászatra. A napijegyet Békésszentandrás Siratói holtágra kell megvásárolni és 3.000 Ft az ára.

Kisállatok

A Körös-parti szállás területére behozható kisállat és akár nagyobb is :) A kert körbekerített (kivéve a part felől). Amennyiben szoktatva van a bentléthez, a házba is behozható.

Ellátás

A szálláshely önellátó. A konyha jól felszerelt és kombinált hűtő is rendelkezésre áll. Igény esetén bekészített reggeli kérhető felár ellenében.

Wellness

A dézsa télen-nyáron használható, mindig forró vízzel várja a vendégeket. A medence szezonálisan üzemel. Használatukat a szállásdíj tartalmazza.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Szállás
Medence
Pihenés
Dézsafürdő

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.