Kőbüfé
Étterem
Budapest

Leírás

Megfáradt, megéhezett és megszomjazott a Széchenyi-hegyi kirándulása során? Vagy kimondottan az éttermünk az úticélja? Akármi sodorja is hozzánk, nagy szeretettel és széles étel –és italválasztékkal várjuk. Ahol a város zajai teljesen elcsendesednek, ahonnan már a Gyermekvasút sem gördül tovább, a Normafa szomszédságában várja természetbarát vendégeit a Kőbüfé.

Éttermünket mesésen körbeöleli az erdő, de azért könnyen megközelíthető. Ha szép az idő és a természet közelében szeretne maradni, kiülhet a fa asztalainkhoz, ha a hűvösebb napokon a kényelmes meleget választja, betérhet magába az épületbe, vagy kültéri, fóliával körülvett középutat is válaszhatja. Odabent a Viharbükk hangulatához hű atmoszféra fogadja majd: a falakon végig régi képek, plakátok, képeslapok sorakoznak, melyek nem csak az étterem történetén, de a helyi Gyermekvasút életútján is végigkalauzoják. Azt is megértjük, ha inkább az aktuális sportesemények foglalkoztatják. Jöjjöj be barátaival, rendeljen a széles sörpalettánkról, dőljön hátra, és élvezze a közvetítést az étterem TV-je előtt!

Éttermünk kíváló döntés szülinapi partik és egyéb rendezvények esetén is. Főleg gyermekprogramokat, zsúrokat érdemes nálunk tartani, mert nem csak vad, hal s mi jó falat akad nálunk, de alig tíz méterre a Kőbüfébtől egy tágas modern játszótér is található.

Jöjjön és látogasson el hozzánk; sem a táj látványában, sem a tiszta levegőben, sem vendégszeretetünkben nem fog csalódni.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Kávé
Bor
Tea
Desszert
Sör
Limonádék
Reggeli
Leves
Alkoholos italok
Ebéd

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
10:00-19:00
Szerda
10:00-19:00
Csütörtök
10:00-19:00
Péntek
10:00-19:00
Szombat
10:00-19:00
Vasárnap
10:00-19:00

Térkép