Kosbor Panzió
Szállás
Magyarszombatfa

Leírás

A Kosbor Panzió 3 hektárnyi nyugalom az Őrségben. A közeli természet, a csend és béke szigete, ahol 10, antik bútorokkal berendezett kényelmes szobával várjuk a kikapcsolódni, pihenni, meghitt időtöltésre vágyókat. A Kosbor kutyabarát panzió, a kutyusoknak kényelmes fekhelyet, tálkát valamint lebomló kakistasakokat biztosítunk. Mi valljuk, a kutya az egyik legjobb kikapcsolódás!

Mi a kutyákat is emberszámba vesszük. Idén már étlappal is várjuk a Kosborba érkező kutyákat!

Ötcsillagos kutyamenünk gondosan válogatott, emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készül. Szakácsunk friss húsból, zöldségekből és gabonafélékből állítja össze a kiemelkedő minőségű kutyavacsorákat (természetesen só és fűszerek hozzáadása nélkül). Szerintünk a kényeztetésből sosem elég, házi készítésű kutyakekszeink jutalomfalatként vagy ropogtatnivalóként egész nap elérhetők.

Házirend

A Kosbor Panzió kutyával érkező vendégeket is fogad. A vendégeknek előre be kell jelenteniük, hogy kutyával érkeznek és egyeztetniük kell a Szolgáltatóval. A Kosbor Panzió szobatiszta, ápolt, oltási könyvvel rendelkező, jól szocializált kutyákat fogad felár ellenében. A kutya viselkedésért, károkozásáért teljeskörű felelősséggel a kutya gazdája tartozik. 

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények