Lujza & Koriander
Étterem
Vác

Leírás

A Lujza és Koriander egy sokszereplős modern „mese”.

Egy nagy család fejében született meg egy álom réges-régen, amit aztán mindenki megosztott a másikkal, így ez az álom eggyé vált, és évek alatt fejlődött, csiszolódott, bővült míg nem végül egy valóságos képet öltött.

A történet szereplői igazi emberek, akik sokat tanultak, utaztak és dolgoztak, hogy aztán ezt a tudást összerakják és egy olyan értéket hozzanak létre, ami akár egy életre szól. Szerették volna, ha az a sok jó, amit a világban láttak és magukba szívtak itthon is megtapasztalható lenne, ha nem kéne hozzá messzire utazni, hogy azt kapják, ami másutt természetes.

Ez a valami egy házban öltött testet, nem is akárhol, hanem ahová mindegyikük szíve tartozik, Vácott…

…Vácott, ahol édesebb a levegő, mint máshol, ahol a Duna egy karnyújtásnyira van, ahol tavasszal a vonatról leszállva rózsaszín cseresznyevirág folyosó vezet hazafelé, ahol reggel a piacon Kati néni a neveden szólít, ahol a főtéri csengők Mozart kis éji zenéjével jelzik az idő múlását, és ahol a frissen sült csokis babkát azon melegében átviszem a családnak.

A Lujza és Koriander egy többfunkciós családi vállalkozás, ahol a család sokrétűségéből adódóan több pillérre épült a koncepció.

Van, aki házakat épít, és mellette szenvedélye a kávé. Van, aki főzni szeret és a receptalkotás a mindene, van olyan is, aki folyton kertészkedik és van, aki a sütés megszállottja, de, ami mindenkiben közös az a vágy, hogy adhasson valamit az embereknek.

KÖZÖS CÉLUNK,

hogy bárki, aki belép az Ady Endre sétány 5. ajtaján egy pillanatra megálljon, és felejtse el mindazt, amit eddig csinált, vagy ezután fog. Érezze azt, hogy most övé az a perc, az az óra, hogy a kávé, amibe beleszürcsölt, egy picit Brazília forró, napsütötte kávéföldjeire repíti, a sós karamellás csokitorta Párizs macskaköves utcáin kalauzolja, a zöldséges mártogatós pedig a Dunakanyar fenséges dombjaira invitálja őt.

SZÁLLÁS & PIHENÉS

A Lujza & Korianderben 8 szobában, 16 férőhellyel várunk minden kikapcsolódni vágyót, legyen szó üzleti útról, családi kirándulásról, vagy épp csak egy kis elvonulásról a sűrű hétköznapok elől.

Minden szobánkban nagyméretű franciaágy található. A Bodza és a Vanília nevű szobákban pedig a franciaágy két külön ággyá alakítható. 6 erkélyes szobánkból az 50 méterre folyó Dunában és a szemközti Pilis dombság harmonikus vonulataiban gyönyörködhetünk. A másik 2 szobánk pedig a belső kertre néz, ahol a finn szaunánk és a hozzá tartozó lounge terasz segíti a teljes ellazulást

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Étterem
Szállás
Pihenés
Ital

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
Zárva
Szerda
08:00-18:00
Hamarosan nyit
Csütörtök
08:00-18:00
Péntek
08:00-19:00
Szombat
08:00-19:00
Vasárnap
08:00-19:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.