MaMaison
Szállás
Veresegyház

Leírás

Privát Wellness Veresegyházon

Budapesttől 23 kilóméterre a Gödöllői-dombság lankáin a veresi-tavaknál várnak Rád. A MaMaison házat a Pamut-tónál úgy alakítottuk át és rendeztük be, amilyen szálláshelyen mi magunk is szívesen eltöltenénk pár napot kettesben, gyermekeinkkel vagy akár barátainkkal is, ráadásul, a házi kedvenceket sem kell otthon hagyni.  

Miért ez a tökéletes helyszín?

A helyszín kitűnő választás azoknak, akik szívesen töltenének pár napot dézsafürdőzéssel, szaunázással, saját medencével csendes helyen, egy hangulatosan berendezett önálló, jól felszerelt álomnyaralóban, a nyüzsgő élettől távol, de mégis egy karnyújtásnyira a természeti és kulturális értékeinktől.

Mire számíthatsz?

Ez az a hely, ahol megtalálod a vidéki ízeket, a természet csendjét, ugyanakkor a város szívében nem lehet ellenállni az olasz és francia hangulatú éttermek, kávézók csábításának, de a hagyományos kockás abroszostól is elégedetten fogsz távozni.

Hogyan jutsz el hozzánk?

Autóval az M-3-as autópályáról kihajtva, vonattal pedig a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon az Ivacs megállónál kell leszállnod. Mind a két ház gyalog öt-tíz perces kényelmes tóparti séta. Továbbá a buszt se felejtsd el, ami Pesten Stadionoktól indul. A Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér 20 perc távolságra van autóval.

MaMaison

- a családi fészek

A “ma maison” francia jelentése az én házam. Így a mi házunkat úgy alakítottuk ki, hogy maximálisan otthon érezhesd magad és minden szegletéből vihess haza egy kedves élményt, inspirációt, ötletet.

A MaMaison nem csak egy szálláshely, varázsa a részletekben rejtőzik.

Ajánljuk családoknak, baráti pároknak, akiknek fontos, hogy a pihenésre szánt időt szellemes, fantáziadús, igényesen kialakított belső térben tölthessék. 

Nálunk minden évszakban, minden időjárási viszonyok között meg fogod találni a kikapcsolódás módját.


Férőhely: 4 fő kényelmes elhelyezése + 2 fő a nappaliban

Ágyak száma : egy franciaágy 200x200 cm, egy 2 fős kényelmes kanapéágy 200x160 cm, további 2 fő elhelyezésére alkalmas a nappaliban található nagy kihúzhatós kanapé (160x220 cm) illetve az emeleti hálótérben elhelyezhető egy babaágy is.

Házirend

Kisállatdíj: 3000 Ft / kutyacica/éj

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Etetőtál
Ivóvíz
Fekhely

🐾 Gazdiknak

Szállás
Wi-Fi
Parkolás
Pihenés
Dézsafürdő
Szauna

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények