Mamma Mia
Étterem
Eger

Leírás

Olaszországból jöttünk mindannyian, akad, aki Veronából, akad, aki Nápolyból, magam pedig Padovából. Eredeti olasz ízeket kínálunk főzőtársaimmal. Amikor gyerekek voltunk, akkor is pizzát és tésztát ettünk, most pedig a vendégeknek készítjük el ezeket. Minden hozzávalót, kivéve a zöldséget, Olaszországból hozunk, a fűszereket, a sajtokat, a tésztákat, és persze a pizzatésztát itt készítjük szintén olasz lisztből.

Itt valóban igazi olasz kaja van! Spagettit, pennét, gnocchit­, lasagnét, tagliatallét is főzünk különböző mártásokkal, hozzávalókkal, sajtokkal. Példaként említhetném a spagetti carbonárát, amit egyébként Magyarországon többnyire rosszul csinálnak, ugyanis nem kell tejszín a tojás mellé, s sonka helyett szalonna vagy kolbász kerül bele. Ezt pecorino­ sajttal szórjuk meg, ami hasonló, mint a parmezán. Édessé­geink is vannak: panna cotta, tiramisu, csokiszalámi, s ‘tortino al ciocolato’.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Olasz étel
Bor
Saláta
Pizza
Desszert
Sör
Alkoholos italok
Tészta

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
11:00-21:30
Szerda
11:00-21:30
Csütörtök
11:00-21:30
Péntek
11:00-21:30
Szombat
11:00-21:30
Vasárnap
11:00-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.