Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Bevásárlóközpont
Budapest

Leírás

Kiváló magyar és nemzetközi márkák széles választéka nyújt egyedülálló lehetőséget az élményekkel teli vásárláshoz. Legyen szó a legújabb kollekció darabjainak megszerzéséről, egy különleges ajándék felkutatásáról, kötelező nagybevásárlásról vagy az egészséges életmódhoz szükséges alapanyagok begyűjtéséről, az 105 000 négyzetméteren elhelyezkedő Bevásárlóközpontunk magas színvonalú üzleteivel minden igényt kielégítenek.

A rohanó életvitel alapkellékeként elterjedt gyorséttermek, a különleges ízvarázst garantáló sushizók, a világ különböző konyháit felsorakoztató étkezdék és az elsőrendű éttermek sorai közül legalább egy hely garantáltan kifogástalan étkezést biztosít éhes vendégeink részére! A kávé szerelmesei különféle kávézók fenséges kávékölteményeinek segítségével frissülhetnek fel a nap bármely szakában!

Fordítson figyelmet az egészségére a Mammutban! Az egészséges életmódhoz szükséges élelmiszerek és alapanyagok, valamint az egészségmegőrzéshez nélkülözhetetlen, korszerű diagnosztikai és terápiás módszerek várják az egészségükért tenni kívánó látogatókat. Külön figyelmet fordítunk a válogatott bio és natúr termékek minőségi kínálatára, hogy bárki számára elérhető közelségbe hozzuk a méreganyagoktól mentes életet.

Töltse el szabadidejét hasznosan! Gurítson egyet barátaival a 8 pályás bowling pályán, kacagja ki magából a feszültséget a legújabb mozifilmen, találjon megoldást problémáira egy kiadós konditermi edzés alatt, tüntesse el az évek múlásáról árulkodó jeleket egy kellemes szépészeti kezelés segítségével vagy töltsön el családjával egy vidám vasárnapot a Játszóházban! Várjuk látogatóinkat, a legfiatalabbaktól egészen a legidősebbekig, egy kis kikapcsolódás erejéig!

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-21:00
Kedd
10:00-20:00
Szerda
10:00-21:00
Csütörtök
10:00-21:00
Péntek
09:00-21:00
Szombat
10:00-21:00
Vasárnap
10:00-19:00