Mandula Étterem és Bor Bár
Étterem
Villány

Leírás

Alkotómunkánk középpontjában Gere Attila borai állnak. Különleges helyzet ez, hogy nem a megkomponált fogáshoz társítunk bort, hanem a bor köré teremtünk gasztronómiai élményt, ezáltal is kilépve a gasztronómia megszokott mintáiból.

Privilégiumnak tekintjük, hogy nem csak fogásokban, hanem mindig borok és ételek összhangjában gondolkodhatunk, így évjáratok és ízek sokaságából merítve kínálhatjuk a vendégeinket.

REGIONÁLIS GOURMETKONYHA

Hosszú évek óta járjuk a világot, tapasztalunk, kóstolunk, hagyjuk, hogy inspiráljon bennünket a kiváló, az új, a lenyűgöző. Akárcsak a bornál, itt is tanulunk. Keressük a hazai azon belül is a helyi alapanyagokat, termelőket, dolgozunk velük és együtt fejlődünk. Saját majorságunkból is egyre több alapanyaggal tudjuk ellátni magunkat, bárány, kacsa, csirke, tojás.. mind szabad tartásban, a legmagasabb minőségben. Nagyon szeretjük és hiszünk a magyar konyhaművészetben és még közelebb áll a szívünkhöz örökségünk a sváb konyha. Nemzetközi inspirációink, helyi és borvidéki hagyományaink hívják életre az étlapunkon megtalálható fúziós kreációkat, kontinenseken átívelő ízeket és a falusi konyha remekeit, újszerű megfogalmazásban.

Mindezeknek egy célja van, hogy vendégeinket egy emlékezetes gasztronómiai élménnyel tegyük gazdagabbá.

Szeretettel várjuk a Villány középpontjában, a történelmi pincesor mellett található éttermünkben!

A Mandula Étterem és Bor Bár a Stílusos Vidéki Éttermiség alapító tagja.

MANDULA DEGUSZTÁCIÓS MENÜ

Konyhafőnökünk és éttermünk csapata által megálmodott degusztációs menünk nem csupán egy kivonata az étlapunknak, hanem egy önálló, koherens, egymáshoz tökéletesen kapcsolódó ételsor, amelyben minden íznek, illatnak, textúrának vagy színnek szerepe van. Egy folyamat, ahol a két végpont közötti állomások mind egy-egy külön világot képviselnek, és mégis egy közös ívet írnak le. Ehhez az élményhez szervesen hozzátartozik az ételekhez megálmodott borsor, hiszen ez a kiinduló- és egyben végpont, ez teszi igazán teljessé és intenzívvé azt.

Jó tudni: Egy ilyen gasztronómiai utazás időben is terjedelmes, hozzávetőlegesen 3 órát vesz igénybe.


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Bor
Barátságos kiszolgálás
Étterem
Borvacsora
Gourmet

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
18:00-22:00
Kedd
18:00-22:00
Szerda
18:00-22:00
Csütörtök
18:00-22:00
Péntek
12:00-23:00
Szombat
12:00-23:00
Vasárnap
12:00-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.