Mátraházai Üdülőház
Szállás
Mátraháza

Leírás

A VOLÁNBUSZ Zrt. (korábban Mátra Volán Zrt., majd KMKK Zrt.) Üdülőháza Mátraházán egy sikeres Európai Unió által támogatott projekt keretében 2012 őszén teljesen újjászületett. Nemcsak a műemlék-jellegű, régi autóbusz-állomás épülete újult meg, de teljesen új szárny is épült. Az üdülőház az újjáépítés után is megtartotta rusztikus stílusát. A környék épületeire jellemző kő és farönk berakások az új és felújított épületben is jellemzők maradtak, mindez a legmodernebb technikákkal vegyítve. Tökéletesen illeszkedik mindenhez, ami a Mátrát a szívünkhöz legközelebbi természeti csodává teszi évszázadok óta. Csodálatos természet, egyedülálló klíma, kényelem és elérhető árak.

Összesen 8 szoba található az üdülőházban. A kor igényeinek megfelelően kialakított légkondicionált szobák fürdőszobával, konyhasarokkal, wi-fi-vel, kábel TV-vel felszereltek. Az üdülőház a tenger szint felett 719 méter magasságban, sűrű erdővel övezve fekszik a Mátra közepén. Könnyű megközelíteni, a mátrai főútnak tekinthető 24 sz. út mentén található az autóbusz-állomás területén.

Az üdülőház 2022. július elején a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testülettől - egyéb szálláshely kategóriában - 3 csillagos minősítést kapott.

A környék négy évszakos turisztikai célpont. A természetközeli élmények mellett számos aktivitási lehetőséget, gasztronómiai élményt kínál az ide érkezőknek.

Amennyiben a Mátrát választja, úgy minket választ!

Mátraházai Üdülőház


Házirend

Kistestű háziállatot előzetes bejelentés és egyeztetés alapján tudunk elhelyezni felár ellenében: 1.500 Ft / éj / háziállat

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Szállás
Pihenés

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.