MegaVet Állatpatika
Állatpatika
Budapest

Leírás

MegaVet Állatpatika

Állatpatikánk 2008-ban nyílt Óbudán, a III. kerület határán, jól megközelíthető helyen. Állatgyógyszertárunk teljes körű gyógyszerészeti szolgáltatást nyújt. 

Függetlenül attól, hogy háziállatának rutin, vagy eseti gyógyszeres kezelésre van szüksége, megtalálja az ehhez szükséges készítményt a Megavet Állatpatikában.

Megavet Állatpatika elkötelezett amellett, hogy az állatok tulajdonosai számára könnyedén hozzáférhetővé tegye az állatorvosi készítményeket!

Küldetésünk, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk annak érdekében, hogy az állatokról úgy gondoskodjanak, ahogyan megérdemlik.


Állatpatikánkban kizárólag állatorvosok dolgoznak, akik több éves, a praxisban és a gyógyszer forgalmazásban megszerzett tudással és tapasztalattal állnak kedves Vásárlóink rendelkezésére.

Amennyiben a kezelő állatorvos által felírt vagy javasolt készítmény hiánycikk, tudunk ajánlani helyettesítő terméket. Fontos! Ez nem váltja ki a kezelő állatorvossal való konzultációt, minden esetben kérje ki állatorvosa véleményét!

A Megavet Állatpatika minőségi termékek széles választékát kínálja, mely könnyebbé és kényelmesebbé teszi a kedvence ellátását.

Ha más termékekre van szüksége, keresse fel állatpatikánkat, ahol széleskörű árukészlet áll rendelkezésére, vagy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Hiánycikkek esetén kérésére egy munkanapon belül visszajelzünk az adott termék elérhetőségéről, illetve áráról.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Felszerelés
Gyógytápok
Szőr és bőrápoló szerek
Mágneses kutyaágy

🐾 Gazdiknak

Vásárlás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
09:00-19:00
Kedd
09:00-19:00
Szerda
09:00-19:00
Csütörtök
09:00-19:00
Péntek
09:00-19:00
Szombat
10:00-14:00
Vasárnap
Zárva

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.