Milk Cafe
Kávézó
Budapest

Leírás

Vendégeink első látogatását is felejthetetlenné tesszük, kellemes hangulattal és ízletes kulináris különlegességeinkkel. Szeretettel üdvözöljük kávézónkban. Mennyei falatokkal és egy finom csésze teával vagy kávéval várjuk Önt.

A legjobb kávézó reggeliző asztallal

Hagyja magát elkényeztetni, és élvezze hagyományos mediterrán konyhánk ételeit. Átfogó regionális ételeink és kiváló gourmet konyhánk el fogják varázsolni. Szívesen ajánlunk zamatos hal ételeket. Az édesszájúak is találnak kedvükre valót. Finom süteményeink és sok szeretettel készített tortáink is rendkívül fenségesek. Örömmel látjuk vendégül reggelire vagy villásreggelire hangulatos légkörben! Jelentkezzen be díjmentes WIFI-hálózatunkba, hogy kapcsolatban tudjon maradni ismerőseivel. Dohányzó vendégeinknek külön részleget alakítottunk ki.

Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk

Kávézónk akadálymentesített, mert fontos számunkra, hogy minden vendégünket üdvözölhessünk vendéglőnkben. Örömmel látjuk háziállatait! Örülünk látogatásának! Szívesen fogadjuk éttermünkben. Elfogadjuk az érintésmentes fizetést, a Mastercardot és a VISA-t. Ezen kívül készpénzzel is fizethet. Helyiségeink zárt körű rendezvények előtt is nyitottak. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtaláljuk Önnek a tökéletes időpontot.


Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:30-18:00
Kedd
08:30-18:00
Szerda
08:30-18:00
Csütörtök
08:30-18:00
Péntek
08:30-16:00
Szombat
ZÁRVA
Vasárnap
ZÁRVA