Möbelix
Bútorbolt
Szeged

Leírás

Lakberendezés elérhető áron

A Möbelixnél úgy tartjuk, hogy nem kell drágának lennie mindennek, ami szép és stílusos. A beszerzési stratégiánk mindezt lehetővé teszi: minden rendelésnél egyre nagyobb a beszerzési mennyiség, aminek köszönhetően jelentősen csökkennek az egységárak. Ezenkívül közvetítők nélkül, közvetlenül a gyártóktól szerezzük be a termékeinket. A kínálatunk meghatározó százaléka áruházi vagy központi raktáron van, így a megvásárolt bútort akár minimális várakozási idővel el tudják szállítani Vásárlóink vagy kérésre mi is házhoz szállítjuk.

Minőségi szolgáltatások

Az alacsony árak nagyszerűek, de nem jelentenek mindent. A Möbelix nem spórol, ha a bútorok minőségéről vagy átfogó szolgáltatás nyújtásáról van szó. A 3D-konyhatervezés például elérhető weboldalunkon is, áruházainkban pedig ingyenesen veheti igénybe konyhatervező szolgáltatásunkat! Csakúgy mint a felmérési szolgáltatásunk: kollégáink kimennek Önhöz és felmérik a helyet, ahová a tervezhető konyhát szeretné állítani. Ráadásul szállítás és szerelés szolgáltatásunkkal még egyszerűbb a bútorvásárlás!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Barátságos kiszolgálás
Parkolás
Építkezés, lakásfelújítás
Kerti bútor
Lakberendezés
Bútorok

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-20:00
Kedd
10:00-20:00
Szerda
10:00-20:00
Csütörtök
10:00-20:00
Péntek
10:00-20:00
Szombat
10:00-20:00
Vasárnap
10:00-18:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.