MOM Park
Bevásárlóközpont
Budapest

Leírás

A MOM Park bevásárlóközpont exkluzív márkák sorával, minőségi szolgáltatásokkal és igényes környezettel várja Önt Buda szívében. A főváros elegáns negyedének prémium divat-, gasztronómiai, szórakoztató- és egészség-központjában több mint 100 üzlet és szolgáltató garantálja a kiváló minőséget. Kényeztesse érzékeit, legyen részese a MOM Park világának Ön is!

Házirend

HÁZIREND ÁLLATTAL ÉRKEZŐK SZÁMÁRA


1. A MOM Park Bevásárlóközpont területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek és mindazon üzletekbe is bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, és külön piktogrammal jelzik, az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket kivéve.

2. Nem hozhatók be a MOM Park Bevásárlóközpont területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

3. A MOM Park Bevásárlóközpont I. emeletén található éttermi területre állatot nem lehet bevinni.

4. A MOM Park területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére és féken tartására alkalmas. 

5. A MOM Park területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.

6. Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, megfelelő idegrendszerű, tiszta, ápolt állatot hozhat be és vezethet a bevásárlóközpont engedélyezett területén oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.

7. Az állatot felvezető/behozó személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.

8. A MOM Park területén az állat minden cselekedetéért a felvezető, a hordozóban behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.

9. A MOM Park Bevásárlóközpont engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott, veszettség ellen beoltott kutyát lehet behozni.

10. A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia a kutya oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a MOM Park Bevásárlóközpont biztonsági személyzetének kérésére fel kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltás megléte.

11. A MOM Park Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze a kutya oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.

12. A MOM Park Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét, akkor a kutya és az állatot felvezető/behozó személy a bevásárlóközpont területéről kivezethető.

13. A MOM Park Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben az állatot felvezető/behozó személy a Nagy Házirend idevonatkozó passzusát megszegi, akkor az állat és az állatot felvezető/behozó személy a bevásárlóközpont területéről kivezethető.

14. A MOM Park Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a kutya nem rendelkezik azonosító chippel, akkor a kutya és az állatot felvezető/behozó személy a bevásárlóközpont területéről kivezethető.

15. Amennyiben az állat a MOM Park területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben az információs pultban lévő munkatárs számára jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást. 16. A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Olasz étel
Bor
Vásárlás
Gyorsétterem
Pizza
Étterem
Sütemény
Akadálymentesség
Parkolás
Összes mutatása (15)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
07:00-00:00
Kedd
07:00-00:00
Szerda
07:00-00:00
Hamarosan nyit
Csütörtök
07:00-00:00
Péntek
07:00-00:00
Szombat
07:00-00:00
Vasárnap
08:00-00:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.