Monokli brunch&cafe
Kávézó
Veszprém

Leírás

Képzeljünk el egy péksüteményt, amely már a megjelenésében is különbözik a megszokott, felfújt, mirelit termékektől. A kissé kalácsszerű finomság köralakja mellett aranybarnán kacsint vissza ránk, arról nem is beszélve, hogy nem morzsálódik: a bagelről beszélünk, amely megérkezett Veszprémbe.

Adott volt Veszprémben egy közkedvelt kávézó, amely az elmúlt években már korántsem csillogott egykori fényében, és volt egy hölgy, aki elhatározta, alkot valami újat.

Ürményi Beatrix beleszeretett az Interspar ölelésében található, akkor még Mignon névre keresztelt vendéglátóhelybe. Eldöntötte, új köntösbe öltözteti a kávézót. Segítségére volt a munkálatokban Horváth Enikő, aki az arculatért felelt, illetve Tóth András is, aki a helyi vendéglátás színterén már korábban letette a névjegyét. Hosszú hónapok munkája után együttes erővel megalkották a Monoklit.

A Monokli Brunch & Cafe a bagel mellett édességekkel is várja vendégeit. Süteményeik között megbújnak paleo és „mindenmentes” termékek, a tulajdonosok nem feledkeztek meg a különböző érzékenységekkel küzdő emberekről sem. Kávéfelhozataluk csakugyan különleges, ahogy az ivóvízük is prémium minőségű, szűrt, ezzel is figyelve a baktériumok elleni védekezésre, ami a jelen korban kimondottan fontos cselekvés.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Tea
Brunch
Sütemény
Desszert
Mentes ételek
Vegán
Házhozszállítás
Ital

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:30-19:00
Kedd
08:30-19:00
Szerda
08:30-19:00
Csütörtök
08:30-19:00
Péntek
08:00-19:00
Szombat
08:30-19:00
Vasárnap
08:30-18:00

Térkép