Next Restaurant
Étterem
Esztergom

Leírás

Séfünk az igazi alföldi ízek nagymestere hajdúsági származása lévén, aki már 30 éve nyújt kulináris élvezeteket vendégei számára. "Amit a tányérra teszek az nem étel, hanem a lelkem egy a szenvedélyem." A jó étel mellett pedig elengedhetetlen a jó házigazda! Tatabányáról érkezett hozzánk főpincérünk és egyben üzletvezetőnk, aki tanulmányai során konyhatechnológiai ismereteket is szerzett. Fiatalos lendületével, szakmai alázatával és tapasztalatával friss lüktetést ad éttermünknek! Egy igazi vérbeli vendéglátós! Szezonális ajánlatokkal és évente többször megújuló étlappal várjuk vendégeinket. Borkínálatunkat magyar pincészetek remekeiből, az ország több pontjáról származó különlegességekkeből állitjuk össze. Vállaljuk céges rendezvények, családi, baráti összejöveteek, keresztelők lebonyolítását.

Tudod miért fontos a finom étel?

Összehozza az embereket bárhonnan származznak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára." /Hercegnő és a béka/

Pár lépés a történelem... Esztergom turisztikai útvonalán, a vár és a Bazilika alatt a kis- Duna sétány közelében fekszik családias hangulatú, macskaköves, télen fedett, nyáron nyitott kerthelységgel és modern belső teremmel is rendelkező szeretett éttermünk, melyet 2018 nyarán nyitottunk meg és csapatunk azóta is szívvel lélekkel dolgozik nap, min nap az Önök elismeréséért, elégedettségéért. Fontos számunkra a minőségi alapanyagok megbizható termelőktől való beszerzése. Konyhánykban a klasszikus magyar konyha ízei mellett, különleges, ínyenc, fogások teszik gazdaggá az általunk nyújtott gasztronómiai élményeket.

Ha kedvet kaptál, rendelj rajtunk keresztül online és házhoz szállítjuk neked!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Desszert
Bor
Kávé
Sör
Parkolás
Saláta
Limonádék
Leves
Halak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
12:00-21:00
Kedd
12:00-21:00
Szerda
12:00-21:00
Csütörtök
12:00-21:00
Péntek
12:00-22:00
Szombat
12:00-22:00
Hamarosan zár
Vasárnap
12:00-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.