Nomád Hotel & Glamping
Szállás
Noszvaj

Leírás

Vendéget látunk a természet ölelésében, Noszvajon. Azon vagyunk, hogy úgy érezd magad, mintha barátokhoz látogatnál, ahol körbevesz a nyugalom. Közel 3 hektáron található szállodánkat mára már tucatnyi különféle alternatív szállás veszi körül, csillagnéző buborékok, bungalow-k, glamping-sátrak és kilátásos “lépcső-házak”. Kutyával érkező vendégeinknek a hotelben vintage-stílusú szobáinkat, illetve a hegyoldalban fekvő tarkabarka bungalókat ajánljuk. Szívesen fogadunk nagytestű kutyákat is. A Nomád egy kutya paradicsom. Csapatunkat erősíti négy kutyus is, Artúr, Aranka, Pumpa és Maszat, akik nem véletlenül választották otthonokul. Ők itthon vannak és ismerik a szabályokat, szabadon jönnek-mennek barátkoznak a vendég kutyákkal. A vendég 4 lábúakra vonatkozó szabályok sem túl komplikáltak, valójában csak annyit kérünk, hogy figyeljetek rájuk, ne tudjanak kárt tenni a szobában, ne zavarjanak más vendégeket. A vendég kutyusok a szobában alszanak a gazdáikkal, mi annyit kérünk, hogy ne az ágyban a fehér ágyneműben :). Ha nem boldog egyedül a kutyád, akkor kérjük ne hagyd a szobában szegényt, mert a sírása , ugatása mások nyugalmát zavarhatja.

Az éttermünk hagyományokra épülő, fenntartható konyhát visz, a konyhakert és a veteményes árnyékában. A nagymama főztje, korszerűen. Élmény a reggelink és a vacsoránk is.

A wellness nálunk elsősorban mentális, - az erdő, a tó, a levegő… Sétálj, biciklizz! Urambocsá’ fuss! Vagy ne! Lassulj le! Áztasd magad a fatüzelésű dézsában, főj a szaunában, vállalj be egy masszázst az ekhós szekéren! Csobbanj a kerti medencében! Süttesd magad a vízparton, mi pedig hozzuk a gin-tonicot! Ülj a bárpulthoz, és kóstold meg a környék borait!

Kutyadíj 10.000,-Ft.

Házirend

A vendég 4 lábúakra vonatkozó szabályok sem túl komplikáltak, valójában csak annyit kérünk, hogy figyeljetek rájuk, ne tudjanak kárt tenni a szobában, ne zavarjanak más vendégeket. A vendég kutyusok a szobában alszanak a gazdáikkal, mi annyit kérünk, hogy ne az ágyban a fehér ágyneműben :). Ha nem boldog egyedül a kutyád, akkor kérjük ne hagyd a szobában szegényt, mert a sírása , ugatása mások nyugalmát zavarhatja.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Étterem
Bár
Medence
Parkolás
Reggeli
Szauna
Ebéd
Vacsora

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények