Paripa Csárda
Étterem
Debrecen

Leírás

A csárdáról

A csárda Debrecentől néhány kilométerre található a város természetvédelmi övezetében. A természeti környezetnek köszönhetően kedvelt hely a kisgyermekes családok körében és a baráti társaságok is, akik szeretnek ide járni, kikapcsolódni. A gyerekek nyugodtan játszhatnak a játszótéren, szaladgálhatnak és a bátrabbak akár lovagolhatnak is. Az étterem hű a hagyományos, magyaros ízekhez. Tradicionális ételeket kóstolhatnak meg az ide látogató vendégek. A külföldiek számára is igen népszerűek az itt készült ételek, ők is megkóstolhatják a valódi magyar ízvilágot. Az étterem hangulata is a régi magyar stílust tükrözi, így a vendégeink megismerkedhetnek a népi hagyományokkal. Búbos kemence, téglával kirakott kandalló és faburkolat díszíti az éttermet. A környék számos lehetőséget kínál, hiszen elmehetünk túrázni és lovas kocsikázni is a környező erdőbe. A szomszédos tavaknál horgászati lehetőség is van a vizet és a nyugalmat kedvelők számára. Az étkezési lehetőségen kívül szálláslehetőséget és lovas programokat is kínál a csárda.

Nagyterem

A Nagytermünk rusztikus hangulata a magyar hagyományokhoz hű. Téglával kirakott kandalló és búbos kemence díszíti a termet. Tökéletes esküvők megrendezésére, családi-, baráti- és céges rendezvények lebonyolításához is. Meleg, családias hangulat jellemzi a helyiséget, amely 160 fő befogadására alkalmas. A nyári meleg napokon a helyiség klimatizált.

Boros Pince

A Boros Pincénk téglával kirakott falai a valódi borozók hangulatát idézik meg. Egyedi klímája télen meleget nyújt vendégeinknek, nyáron pedig el lehet bújni a borozó nyújtotta hűvösbe. Rendezvények alkalmával 70-80 fő befogadására alkalmas. Kisebb céges rendezvények, meetingek megtartásához tökéletes választás. Családi és baráti rendezvények alkalmával elszeparáltan lehet ünnepelni.

Nádtetős Filagória

A Nádfedeles Filagóriánk nyári időszakban tökéletes helyiség egy-egy ebéd vagy akár vacsora alkalmával is. Nyugodtan lehet élvezni a friss levegőt és hallgatni a madarak csicsergését. A tető alatt hűvös a levegő, így nagy melegben is élvezetes a vendégeink számára. A befogadóképessége 70 fő. Stílusában a hagyományokat képviseli, régiségekkel díszítve. Esküvők megrendezésére is alkalmas, illetve a kihelyezett esketéseink kedvelt helyszíne a meleg, nyári időszakban.

Kutyabarát hely vagyunk!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Desszert
Bor
Étterem
Kávé
Sör
Tea
Alkoholos italok
Ebéd

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:00-22:00
Kedd
11:00-22:00
Szerda
11:00-22:00
Csütörtök
11:00-22:00
Péntek
11:00-22:00
Szombat
11:00-22:00
Vasárnap
11:00-22:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.